Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál hozzá, ha a párod...

Mit szólnál hozzá, ha a párod (Nő) minden hétvégén vagy 2 hetente eljárna bulizni a barátnőjével?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok,félig-meddig együtt élek a pasimmal,de hetente vagy 2 hetente eljárok nélküle bulizi.Őt azért nem viszem mert akkor nem tudám magam elengedni,és úgy is csak ülnék.Apám azt mondja,hogy ő már rég kivágott volna.A pasim 27 éves és szinte soha nem akar menni sehova.Akkor én se menjek:
2012. okt. 25. 15:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
18 vagyok, a barátom 24. 2 éve vagyunk együtt, bár mi még nem élünk együtt, de egy héten 3-4 nap együtt alszunk, és minden nap találkozunk. Régen minden hétvégén jártunk bulizni még mielőtt összejöttünk, de még a kapcsolatunk elején is. Hol külön, hol együtt. Azóta ez elmúlt, nincs rá igényünk, nekem bőven elég néha barátnőkkel beülni egy sütire, vagy átbeszélgetni egy délutánt egy tea mellett, a barátom is csak nagyobb bulikra szokott eljárni egy évben 2-3-szor, illetve születésnapokat szoktak még megtartani. Van, hogy iszik, de olyan is van, hogy nem, pedig régen a minden hétvégi bulizáshoz az ivás is társult. Mi megkomolyodtunk egymás mellett, és sokkal szívesebben töltünk annyi időt együtt, amennyit csak lehet, filmet nézünk, vagy csak összebújunk, kirándulunk, stb. Valószínűleg ez a kapcsolat nem működne, ha különböznének az igényeink. Igazából a tiéteknek sincs sok jövője. A párodnak inkább egy olyan barátnő kéne, aki már komolyabb. Nem feltétlen arra célzok, hogy nem jár szórakozni, mert abba valóban nem kéne beleszólnia. Inkább arra gondolok, hogy ő valószínűleg már tervezné a jövőjét, összeköltözés, házasság, gyerek, ez viszont veled még esélytelen, mert te még csak a szórakozással vagy elfoglalva. Viszont az, ahogy te minősíted őt és beszélsz róla, csupa negatív, és sugárzik rólad, hogy téged csak az érdekel, amit te akarsz, és az lesz, amit te akarsz, mert te vagy a nagylány és nehogymár neked valaki beszóljon. Inkább emiatt nem fog a ti kapcsolatotok működni. Egy kapcsolatban elvárható a maximális tisztelet egymás irányában, és ez ilyen gondolatok mellett, hogy "az a hülye csak otthon gubbaszt és nyavalyog amiért én élem az életem", nem tisztelet.
2012. okt. 25. 20:40
 22/25 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Épp fordítva van! Elköltözni nem akar az anyukájától,nem tervez ez semmit sem.

2012. okt. 27. 11:42
 23/25 anonim ***** válasza:
"Nem tervez EZ semmit sem"? Miért vagy "ezzel"? Miért nem keresel akkor valakit, akire azt mondanád, hogy Ővele vagy?
2012. okt. 27. 17:35
 24/25 anonim ***** válasza:
Mert ahhoz még nem elég nagylány. Csak a bulcsizáshoz.
2012. okt. 27. 17:38
 25/25 anonim ***** válasza:

Azért, mert valaki néha eljár bulizni, szórakozni, akkor már felelőtlen vagy éretlen, vagy nem elég komoly?

Aki komoly, felelősségteljes ember, az már csak otthon ülhet?

2012. okt. 27. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!