Mit fogtok csinálni ezen a hétvégén a párotokkal? Mi lesz a program?
Két hete nem találkoztunk, mert külföldön dolgozik, szerinted? :-)
Emellett 1 éves lesz a lányunk, szombaton szülinapi banzáj lesz. Vasárnap elmegyünk megvenni pár dolgot mert 2 hét múlva utazunk mi is :-)
Elkezdünk összepakolni, mert jövő hét után másik albérletbe költözünk. Nekem ezenkívül még kell főznöm is valami finomat. Forma1 is lesz, szóval valószínű amíg ő azt nézi én kipihenem a pakolást, a főzést meg az ebédet. Ha jó idő lesz, estefelé elmegyünk sétálni egyet, meg bevásárolni.
Este összebújunk, beszélgetünk. :)
Szerintem kb. ebből fog állni a hétvégénk.
6-os Isten éltessen! :))
Én még nem tudom, mert lehet, hogy haza kell mennie hétvégére, de ha nem, akkor elkísér a fellépésemre, amúgy meg nem hiszem, hogy most sokat együtt tudunk lenni, mert tanulunk. Ehelyett mondjuk inkább elmennék moziba vagy állatkertbe! :))
pénteken buli, mivel dj és még ráadásul rezidens, ugyhogy szombat reggel nyolcra kb hazaesünk...najo...talán már hétre otthon vagyunk....aztán vmikor haza szüleimhez:) (városba lakunk...10kmrre van kb a község ahol szüleim...)ott szüretibál lesz...bár azt kétlem, hogy megnéznénk...szombaton majd csak elpunnyadunk...vasárnap meg bucsú:) igy ennyi kb:)
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!