Rajtakaptam az egyik testvérem amikor a másik tesóm barátnőjével hentergett! Mit csináljak? Szóljak vagy maradjak ki?
Én már nem lakom otthon,van saját családom. Az öcsémék mind a ketten otthon laknak. Az idősebb tesóm barátnője is ott lakik,együtt élnek.
Én hazalátogattam a lányommal mivel nem lakunk messze,és van nekem is kulcsom a házhoz. Anya nem volt otthon,és akkor olyat láttam amit nem kellett volna.
Egész délután ezen rágtam magam mert nem tudom mit csináljak?! Mondjam el annak akit megcsaltak,vagy beszéljek a másikkal,vagy ne avatkozzak bele??? Félek hogy nagy baj lesz,mert így sem nagyon jönnek ki egymással a tesómék!
Hú hát nem semmi a csaj. Mindenképp családban akar maradni... Lehet nem stimmel valami a kapcsolatukban, aztán gyorsan átpártolt a másikhoz... Lapátra kéne kerülnie mindkettőnél...
Amúgy tudják, hogy megláttad őket?
Mégis csak a tesóidról van szó, nem idegenekről... Szólnod kéne.
Vagy megmondod a kisebbik tesódnak, hogy ő vagy a csaj beszéljen a másik tesóddal, vagy egyből szakítson vele a csaj. Különben beárulod őket! És ez nem beárulás, hanem a tesód becsületének védelme.
Vagy pedig megmondod te az átvertnek, bármennyire is fog utálni emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!