Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Rajtakaptam az egyik testvérem...

Rajtakaptam az egyik testvérem amikor a másik tesóm barátnőjével hentergett! Mit csináljak? Szóljak vagy maradjak ki?

Figyelt kérdés

Én már nem lakom otthon,van saját családom. Az öcsémék mind a ketten otthon laknak. Az idősebb tesóm barátnője is ott lakik,együtt élnek.

Én hazalátogattam a lányommal mivel nem lakunk messze,és van nekem is kulcsom a házhoz. Anya nem volt otthon,és akkor olyat láttam amit nem kellett volna.

Egész délután ezen rágtam magam mert nem tudom mit csináljak?! Mondjam el annak akit megcsaltak,vagy beszéljek a másikkal,vagy ne avatkozzak bele??? Félek hogy nagy baj lesz,mert így sem nagyon jönnek ki egymással a tesómék!

2012. okt. 4. 23:21
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
Utolsó ez most hogy jön ide??? Még a feltételezés is undorító,és nem is rólam meg a páromról van szó,ne keverjük már a dolgokat!!!
2012. okt. 5. 13:28
 32/40 anonim ***** válasza:
18%
Mi az, hogy hogy jön ide? Te ennyire buta vagy? Nálad undorító és kimaradsz, de a saját testvéredet meg hagyod, hogy becsapják és megszégyenítsék?
2012. okt. 5. 13:30
 33/40 A kérdező kommentje:

Kikérem magamnak!!! Nem érzem magam butának mert akkor nem enném magam ezen! Mind a kettő a testvérem,ha egy idegenről lenne szó nem emészteném magam!

Attól félek baj lesz,mert mind a kettő elég hirtelen természet......így érthető?

2012. okt. 5. 13:42
 34/40 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az értelmes hozzászólásokat,de bunkó megjegyzéseket nem kérek többet!!!

Kedves utolsó remélem az ujjad begörcsölt mikor ilyen hülyeséget billentyűztél!!!!! Ha unatkozol számolj hangyát!

2012. okt. 5. 14:16
 35/40 anonim ***** válasza:

Nézd Kérdező, az előbb már írtam, hogy szerintem mit ne tegyél semmiképp, amit láthatóan te is így gondolsz. (szülő bevonása, elvégre nem 13 évesekről van szó...)

Szerintem vagy semmit se tegyél, vagy amit megtehetsz, hogy beszélsz a fiatalabbik (a "csábító" fél) öcséddel, hogy ne csináljon olyasmit a továbbiakban ami a családon belüli háborúskodáshoz vezethet. Mert jó, volt egymással egy kalandjuk, ettől nem fog megállni a Föld a pályáján főleg, ha nem kap családi nyilvánosságot, de viszonyt ne folytassanak egymással, mert az előbb-utóbb úgyis kibukik, és ronda, nagy családi háborúság lehet belőle, annyit meg nem ér egy ilyen dolog, próbálja úgy intézni a párkapcsolati és szexuális dolgait ezentúl, hogy azzal nem más családtagjainak tesz keresztbe.

2012. okt. 5. 14:37
 36/40 anonim ***** válasza:

Szerintem ez úgyis ki fog derülni előbb vagy utóbb. Főleg, hogy otthon intézik, simán rájuk nyithat a megcsalt fél is..

De akkor sokkal durvább lesz, ha az derül ki, hogy :az egyik tesóm lefeküdt a barátnőmmel, a másik meg falazott...

Egy ilyen helyzetben csalódnék mind a két testvéremben, és soha többé nem szeretnék velük szóba állni!

Szerintem mondd el, mert így rátok még számíthat, de gondolj bele, ha nem csak 1 barátnőt, hanem rögötn mind a két testvérét is elveszítené...

2012. okt. 5. 18:32
 37/40 anonim ***** válasza:
"mert így rátok még számíthat" - mármint a Kérdezőre (ez még lehet ok), meg a barátnőjét elcsábító öccsére? Vagy kik a többes szám?
2012. okt. 5. 18:41
 38/40 anonim ***** válasza:

"rátok számíthat"..mármint a kérdezőre, és annak férjére.

+szülőkre is. Hiszen bennük így nem csalódna.

De ha ők sem (kérdező+férje) szólnak, pedig tudnak róla...az nagyon gáz.

A másik fiú testvérre biztos nem..

2012. okt. 5. 21:00
 39/40 anonim ***** válasza:
45%

Hát ez biztosan egyéni megitélés kérdése, én valószinű nem szólnék, és fordított helyzetben nem is várnám el, hogy szóljanak. Gondolj bele, ha nem szólnak, csak a "csábító féllel" beszélgetnek el, akkor megmaradhat a családi béke, ha szólnak, akkor NULLA rá az esély. Egyfelől. Másfelől meg én egy ilyen szitut valószinűleg megbocsájtanék magamtól a páromnak, viszont egy családi botrányban ezt már nem tehetem meg, mert egyfelől akkor rám szállna mindenki, másfelől a párommal sem lenne hajlandó normális viszonyra a család a következőkben jó eséllyel. Ergo tulajdonképpen elvették tőlem a döntés lehetőségét, és kényszerítettek a számomra rosszabbik helyzetbe, a szakítás + vissza a "húspiacra"-ba, nem elég, hogy engem csaltak meg, még áldozhatom is fel magam az úgymond családi büszkeség elvárása oltárán... hát köszi...

Ezért javasoltam a Kérdezőnek, hogy ha tenni akarnak valamit, akkor a "csábító" testvérrel beszélgessenek el, az valószínű hasznos, de kárt biztosan nem tesz a családi béke szempontjából. Minden más cselekedet kétélű, lehet, hogy jót tesznek vele, de lehet, hogy inkább rosszat.

2012. okt. 6. 00:30
 40/40 anonim ***** válasza:
0%

Lány vagyok és 2 öcsém van.Nagyon jó velük a viszonyom,de egymással nem jönnek ki túl jól.

Amilyen bolond vagyok,ha rajtakapnám egyiket a másik nőjével,én biztos lerángatnám róla és jól elverném.Aztán a csajt is.(Alapból tudják öcsiék,hogyha hülyeséget csinálnak,akkor kapnak tőlem :) )

A megcsalt félnek szerintem nem szólnék.Nem akarnám,hogy bántsák egymást,nem tudnám hova rakni magamban,ha össze ugrasztanám őket.A csajnak viszont még aznap mennie kéne,valamilyen indokkal.Öcsit aztán megpróbálnám felrázni a szakítás fájdalmából.

A megcsaló testvérnek pedig nagyon sokáig "szívnám a vérét" azért,amit tett.Had szenvedjen egy kicsit a bűntudattól.

A csajszi meg imádkozhatna,hogy többet ne fussak vele össze.

2012. okt. 7. 23:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!