Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Rajtakaptam az egyik testvérem...

Rajtakaptam az egyik testvérem amikor a másik tesóm barátnőjével hentergett! Mit csináljak? Szóljak vagy maradjak ki?

Figyelt kérdés

Én már nem lakom otthon,van saját családom. Az öcsémék mind a ketten otthon laknak. Az idősebb tesóm barátnője is ott lakik,együtt élnek.

Én hazalátogattam a lányommal mivel nem lakunk messze,és van nekem is kulcsom a házhoz. Anya nem volt otthon,és akkor olyat láttam amit nem kellett volna.

Egész délután ezen rágtam magam mert nem tudom mit csináljak?! Mondjam el annak akit megcsaltak,vagy beszéljek a másikkal,vagy ne avatkozzak bele??? Félek hogy nagy baj lesz,mert így sem nagyon jönnek ki egymással a tesómék!

2012. okt. 4. 23:21
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
39%

ma 09:31

Igen férfi vagyok!!De tudom bármely hihetetlen soha egy nőt sem csaltam meg!!!SOHA!És ez nem kamu!!Nálam a hűség szent dolog!Viszont volt aki már ezzel vissza élt és ő megtette helyettem,de már azt bánom nem én volt olyan szemét...

2012. okt. 5. 09:33
 22/40 anonim ***** válasza:

ma 09:31

Szerinted miért vagyok ilyen véleménnyel??Pontosan azért mert én hűséges típus vagyok,de hála nektek ez lett a véleményem mert ezt tapasztaltam..persze a fordított esetre nem is gondoltál hogy velem ugyan ezt tették meg nem igaz??szánalmas...

2012. okt. 5. 09:35
 23/40 anonim ***** válasza:
08:25-el értek egyet.
2012. okt. 5. 09:35
 24/40 anonim ***** válasza:

Hála nekünk? Ne haragudj, de nekem semmi közöm az egészhez.

Menj a sarokba sírni inkább.

2012. okt. 5. 09:41
 25/40 anonim ***** válasza:

"TE ferfikent mit szolnal pl. ahhoz, hogyha a baratnod az ocseddel hempereg?" - Fogalmam sincs, mert nincs öcsém. Általánosságban a szexuális hűtlenséget önmagában valószínüleg megbocsájtanám, nem tartom válóoknak.

"Aztan kiderulne, de az is kiderulne, hogy a noverednek volt tudomasa errol, de elhallgatta stb.?"

Lehet, hogy elsőre felkapnám a vizet, de elgondolkodva a dolgon valszeg fognám, hogy a nővérem egy lehetetlen helyzetbe került, ahol nincs valójában jó döntés, csak rossz, meg rosszabb...

2012. okt. 5. 09:45
 26/40 anonim ***** válasza:
"#19 - Én első körben anyukámnak mondanám el és vele együtt kitalálnánk hogyan tovább." - na ez szerintem a létezhető legrosszabb megoldás, a szülők bevonása. Ez az, amit a megcsalt öccs helyében soha nem bocsájtanák meg a nővéremnek... hogy majd a nők kibrainstormingolják, hogy mi legyen az én sorsom, mi történjen velem...
2012. okt. 5. 10:05
 27/40 anonim ***** válasza:
Én a lányt venném elő, és állítanám választás elé. Leginkább azt javasolnám neki, hogy mihamarabb pakoljon össze és takarodjon, különben borítom a bilit.
2012. okt. 5. 10:26
 28/40 anonim ***** válasza:
Aki szerint csak szakítania kéne a csajnak és lelépni az sem normális. Ti nem akarnátok tudni, hogy ekkora egy szarkupac testvéretek van? Jobb, ha az ember tudja kivel hogy áll. Mindenképp tálalj ki és ne adj választási lehetőséget, mert a dolgok felét elsimítják, elhallgatják. És a megcsalt félnek szólj először...
2012. okt. 5. 11:58
 29/40 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat,de így sem lett könnyebb! Most még jobban össze vagyok zavarodva!!!:(((

A páromnak elmondtam,mert muszáj volt valakivel beszélnem! Ő azt tanácsolta hogy maradjak ki. Anyának semmiféleképpen nem szólok,így is van elég baja!!!

És igen konkrét helyzetben kaptam őket rajta,és szerintem nem láttak meg,vagy ha igen akkor nagyon jól titkolják. A gyerek az udvaron maradt,ha bejön biztos észrevesznek.

2012. okt. 5. 13:06
 30/40 anonim ***** válasza:
36%
Kérdezd meg a párodat, hogy ő szeretné-e tudni, ha a testvérével csalnád. Egyből megváltozik a véleménye...
2012. okt. 5. 13:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!