Rajtakaptam az egyik testvérem amikor a másik tesóm barátnőjével hentergett! Mit csináljak? Szóljak vagy maradjak ki?
Én már nem lakom otthon,van saját családom. Az öcsémék mind a ketten otthon laknak. Az idősebb tesóm barátnője is ott lakik,együtt élnek.
Én hazalátogattam a lányommal mivel nem lakunk messze,és van nekem is kulcsom a házhoz. Anya nem volt otthon,és akkor olyat láttam amit nem kellett volna.
Egész délután ezen rágtam magam mert nem tudom mit csináljak?! Mondjam el annak akit megcsaltak,vagy beszéljek a másikkal,vagy ne avatkozzak bele??? Félek hogy nagy baj lesz,mert így sem nagyon jönnek ki egymással a tesómék!
ma 09:31
Igen férfi vagyok!!De tudom bármely hihetetlen soha egy nőt sem csaltam meg!!!SOHA!És ez nem kamu!!Nálam a hűség szent dolog!Viszont volt aki már ezzel vissza élt és ő megtette helyettem,de már azt bánom nem én volt olyan szemét...
ma 09:31
Szerinted miért vagyok ilyen véleménnyel??Pontosan azért mert én hűséges típus vagyok,de hála nektek ez lett a véleményem mert ezt tapasztaltam..persze a fordított esetre nem is gondoltál hogy velem ugyan ezt tették meg nem igaz??szánalmas...
Hála nekünk? Ne haragudj, de nekem semmi közöm az egészhez.
Menj a sarokba sírni inkább.
"TE ferfikent mit szolnal pl. ahhoz, hogyha a baratnod az ocseddel hempereg?" - Fogalmam sincs, mert nincs öcsém. Általánosságban a szexuális hűtlenséget önmagában valószínüleg megbocsájtanám, nem tartom válóoknak.
"Aztan kiderulne, de az is kiderulne, hogy a noverednek volt tudomasa errol, de elhallgatta stb.?"
Lehet, hogy elsőre felkapnám a vizet, de elgondolkodva a dolgon valszeg fognám, hogy a nővérem egy lehetetlen helyzetbe került, ahol nincs valójában jó döntés, csak rossz, meg rosszabb...
Köszönöm a válaszokat,de így sem lett könnyebb! Most még jobban össze vagyok zavarodva!!!:(((
A páromnak elmondtam,mert muszáj volt valakivel beszélnem! Ő azt tanácsolta hogy maradjak ki. Anyának semmiféleképpen nem szólok,így is van elég baja!!!
És igen konkrét helyzetben kaptam őket rajta,és szerintem nem láttak meg,vagy ha igen akkor nagyon jól titkolják. A gyerek az udvaron maradt,ha bejön biztos észrevesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!