Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Rajtakaptam az egyik testvérem...

Rajtakaptam az egyik testvérem amikor a másik tesóm barátnőjével hentergett! Mit csináljak? Szóljak vagy maradjak ki?

Figyelt kérdés

Én már nem lakom otthon,van saját családom. Az öcsémék mind a ketten otthon laknak. Az idősebb tesóm barátnője is ott lakik,együtt élnek.

Én hazalátogattam a lányommal mivel nem lakunk messze,és van nekem is kulcsom a házhoz. Anya nem volt otthon,és akkor olyat láttam amit nem kellett volna.

Egész délután ezen rágtam magam mert nem tudom mit csináljak?! Mondjam el annak akit megcsaltak,vagy beszéljek a másikkal,vagy ne avatkozzak bele??? Félek hogy nagy baj lesz,mert így sem nagyon jönnek ki egymással a tesómék!

2012. okt. 4. 23:21
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azzal a testvérrel beszélj, akit rajtakaptál. Ha 1 héten belül nem tisztázza a tesótokkal, akkor elmondod neki te. Ez remélném beválik, mert nem nagyon akarnám én elmondani ezt.

Egyébként min kaptad rajta? Ő/ők is észrevettek? Mit mondtak?

2012. okt. 5. 03:46
 12/40 anonim ***** válasza:
100%
A legutolsó megjegyzés "minden nő k...a" nagyon sért engemet is!!!! Csak sajnálni tudlak azért,mert ilyen rossz véleménnyel vagy a nőkről!Vajon Te miként közeledsz feléjük illetve milyen természettel áldott meg a sors? Régen a pásztoroknak is megengedték az állattal való közösülést,ha azt jobban becsülöd akkor próbálkozzál ott!!!!
2012. okt. 5. 05:01
 13/40 anonim ***** válasza:
0%
Valószínűleg a tesód tudja hogy egy r*banc a barátnője,ha meg nem akkor így járt
2012. okt. 5. 05:19
 14/40 anonim ***** válasza:
81%
Megmondanám a csajnak, hogy vagy szakít a megcsalt öcsémmel pár napon belül akármilyen indokkal, vagy kitálalok és akkor lesz kidobva.
2012. okt. 5. 08:25
 15/40 anonim ***** válasza:
Előző, én férfiként a kérdező öccse helyében nem feltétlenül lennék boldog, ha a nővérem akarná eldönteni az én sorsomat, miatta hagyna ott a barátnőm...
2012. okt. 5. 08:46
 16/40 anonim ***** válasza:
Esetleg beszélhetnél a csajjal,hogy láttad őket,tudsz a dologról és vagy ő mondja el a megcsalt tesódnak vagy te.Remélhetőleg erre bevallja magától és megbeszélik egymás közt.
2012. okt. 5. 09:02
 17/40 anonim ***** válasza:

8.46 TE ferfikent mit szolnal pl. ahhoz, hogyha a baratnod az ocseddel hempereg? Aztan kiderulne, de az is kiderulne, hogy a noverednek volt tudomasa errol, de elhallgatta stb.?

Ez az eset megalazo a csalad szamara is, de mar a testver reszerol is, aki a sajat testverenek a baratnojevel szorakozik, mig a masik, az elettars nincs otthon! A lanyrol inkabb mar nem mondanek semmit, mivel szanalmas az egesz szituacio.

2012. okt. 5. 09:07
 18/40 anonim ***** válasza:
Egyértelműen nem nézném el, hogy hülyét csinálnak a testvéremből. A másiknak megmondanám, hogy kap 2 napot, hogy elmondja neki, ha nem, akkor te világosítod fel. Ennyire egyszerű. Undorító és visszataszító lenne, ha hallgatnál és elnéznéd, hogy alázzák meg.
2012. okt. 5. 09:12
 19/40 anonim ***** válasza:
Én első körben anyukámnak mondanám el és vele együtt kitalálnánk hogyan tovább.
2012. okt. 5. 09:15
 20/40 anonim ***** válasza:

Utolsó hozzászóló szépen lesöpörné magáról a felelősséget. (Fogadok, hogy pasas az illető, talán meg is csalt valakit, és most mindenki őt hibáztatja.) Az indokai persze szánalmasak és helyt nem állóak. Pont, mint az írásképe.

A szex általában kétszemélyes, így a döntés is két személyé. Felnőtt ember ésszel él és gondolkodik, legalábbis ez a legalapvetőbb felelőssége. Ha férfi, ha nő, ha hermafrodita, ha akármi. Ha valaki hárítani akarja magáról a felelősséget, tegye, csak akkor ne tessék hisztizni, ha úgy bánnak vele, mint egy neveletlen gyerekkel.

Kérdező! A fiatalabbik öcséddel beszélnék a helyedben. Ugye ő "szarvazta fel" a bátyját. Nagyon nem érdemes beleavatkozni, hiszen nem a te ügyed, tehát döntéshozó sem lehetsz. De a kisebbik tesóval elbeszélgethetnél.

2012. okt. 5. 09:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!