Rajtakaptam az egyik testvérem amikor a másik tesóm barátnőjével hentergett! Mit csináljak? Szóljak vagy maradjak ki?
Én már nem lakom otthon,van saját családom. Az öcsémék mind a ketten otthon laknak. Az idősebb tesóm barátnője is ott lakik,együtt élnek.
Én hazalátogattam a lányommal mivel nem lakunk messze,és van nekem is kulcsom a házhoz. Anya nem volt otthon,és akkor olyat láttam amit nem kellett volna.
Egész délután ezen rágtam magam mert nem tudom mit csináljak?! Mondjam el annak akit megcsaltak,vagy beszéljek a másikkal,vagy ne avatkozzak bele??? Félek hogy nagy baj lesz,mert így sem nagyon jönnek ki egymással a tesómék!
Szerintem azzal a testvérrel beszélj, akit rajtakaptál. Ha 1 héten belül nem tisztázza a tesótokkal, akkor elmondod neki te. Ez remélném beválik, mert nem nagyon akarnám én elmondani ezt.
Egyébként min kaptad rajta? Ő/ők is észrevettek? Mit mondtak?
8.46 TE ferfikent mit szolnal pl. ahhoz, hogyha a baratnod az ocseddel hempereg? Aztan kiderulne, de az is kiderulne, hogy a noverednek volt tudomasa errol, de elhallgatta stb.?
Ez az eset megalazo a csalad szamara is, de mar a testver reszerol is, aki a sajat testverenek a baratnojevel szorakozik, mig a masik, az elettars nincs otthon! A lanyrol inkabb mar nem mondanek semmit, mivel szanalmas az egesz szituacio.
Utolsó hozzászóló szépen lesöpörné magáról a felelősséget. (Fogadok, hogy pasas az illető, talán meg is csalt valakit, és most mindenki őt hibáztatja.) Az indokai persze szánalmasak és helyt nem állóak. Pont, mint az írásképe.
A szex általában kétszemélyes, így a döntés is két személyé. Felnőtt ember ésszel él és gondolkodik, legalábbis ez a legalapvetőbb felelőssége. Ha férfi, ha nő, ha hermafrodita, ha akármi. Ha valaki hárítani akarja magáról a felelősséget, tegye, csak akkor ne tessék hisztizni, ha úgy bánnak vele, mint egy neveletlen gyerekkel.
Kérdező! A fiatalabbik öcséddel beszélnék a helyedben. Ugye ő "szarvazta fel" a bátyját. Nagyon nem érdemes beleavatkozni, hiszen nem a te ügyed, tehát döntéshozó sem lehetsz. De a kisebbik tesóval elbeszélgethetnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!