Mi a véleményetek egy ilyen férjről feleségről? A Férfi dolgozik hétköznap hétvégén főz délelőtt amíg a felesége fekszik. A nő nem dolgozik nem főz néha takarít és boldognak vallják magukat szerintetek?
Figyelt kérdés
2012. szept. 23. 16:30
1/24 anonim válasza:
A velemenyem, hogy a ferfi egy papucs. A no meg lusta.
De ha nekik ez igy megfelel akk aldas rajuk. Az o eletuk.
2/24 anonim válasza:
Mi a gond??
Ha a férjnek ez így tökéletes és kiszolgálja a nejét, és boldogok, akkor nincs semmi gond. Ők így érzik jól magukat.. Nem hiszem hogy bárkinek meg kéne szólni érte. Ők így akarnak élni..
3/24 anonim válasza:
Zsák a foltját megtalálja. Ha ők így boldogok, nem találok benne semmi rosszat. :)
4/24 anonim válasza:
Én nőként nem tudnám így csinálni, de ha nekik jó, s boldogok így,akkor sok boldogságot nekik.
5/24 anonim válasza:
"boldognak vallják magukat"
Mi a kérdés?
6/24 A kérdező kommentje:
És a pasi még ki is szolgálja a csajt beviszi neki a reggelit megterit meg minden
2012. szept. 23. 16:48
7/24 A kérdező kommentje:
Nektek nem furcsa ez? Vannak még ilyen pasik vagy egyedi eset?
2012. szept. 23. 16:48
8/24 anonim válasza:
A férj papucs, a nő meg ezt élvezi és kihasználja.
De ha így tényleg boldogok, akkor miért ne? Az ő életük, éljék úgy, ahogy nekik jó. Én is élem úgy, ahogy nekem jó.
9/24 anonim válasza:
Kérdező, ha fordítva írtad volna ki a kérdést, minden stimmelne, csak épp a nő lenne a dolgozó, gondoskodó nő, máris fröcsögnének itt a férfigyűlölő kommentek, akkor nem írnák, ha nekik jó, legyenek boldogok...
10/24 anonim válasza:
Nekem is van hogy behozza az ágyba a párom a reggeli kávém, ettől még nem papucs.
De Téged ez most miért zavar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!