Mi a véleményetek egy ilyen férjről feleségről? A Férfi dolgozik hétköznap hétvégén főz délelőtt amíg a felesége fekszik. A nő nem dolgozik nem főz néha takarít és boldognak vallják magukat szerintetek?
Figyelt kérdés
2012. szept. 23. 16:30
21/24 anonim válasza:
Ha nekik így jó... Mondjuk az egy másik kérdés, hogy nekem személy szerint ez nagyon nem tetszik így. 25/L
22/24 anonim válasza:
Vélemény? Semmi közöm hozzá, hogy élnek.. Különben sem tudhatod mi van a háttérben.. Lehet, hogy beteg a nő és nem is képes dolgozni. Egyébként én nem hiszem, hogy van olyan aki élvezi azt, hogy otthon van egész nap egyedül. Én most nyáron voltam otthon, munkát kerestem és a végén már tiszta idegbeteg voltam, hogy hétköznap senki nem ér rá és nincs mit csinálni. Hiába lenne az embernek tennivalója, egy idő után elmegy a kedve az embernek mindentől..
23/24 anonim válasza:
Mintha rólunk szolna a kérdés... Én a férfi tag vagyok, dolgozok, a párom nem, ha kaja kell, akkor mondja, hogy találjam ki, hogy mi legyen, ő nem akar kitalálni semmit sem, mert szerinte finnyás vagyok. Ha mondok valami kajaötletet, akkor én vásároljak be vagy munka után, vagy ha ráérek, ő azt mondja, hogy nem tudja, mi hol olcsóbb. (tavasz óta lakunk együtt a lakásomban) A házimunkát nagyjából megcsinálja, de pl most szombaton mondtam neki, hogy meló miatt nem tudok hazajönni keddig, tegnap este meg hazamentem, hogy legalább otthon is aludjak egyet, ott állt még mindig a péntek óta a sok koszos cucc a mosogatóban, és a szennyes is tele volt, meg ki sem volt takarítva, gondolom kedden akarta megcsinálni, mert este jöttem volna. Ha mondom neki, hogy ezt azt meg kellene csinálni, vagy legyen kaja, ha dolgozók 2_3 napot egyfolytában, mire hazaérek, megsértődik. A munkahelyemhez is csak nagy ritkán jön el a nap végére, pedig ő ingyen bejöhet, másnak 6000 ft egy fél napra. (Relaxációs központ, jakuzzik, szaunák, medencék minden van) Hát nem annyira vagyok büszke rá sokszor.
24/24 anonim válasza:
Gondolom a csaj jo dagadt éa pàrszor félre is lépett,a pasik arra gerjednek! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!