Mi a véleményetek egy ilyen férjről feleségről? A Férfi dolgozik hétköznap hétvégén főz délelőtt amíg a felesége fekszik. A nő nem dolgozik nem főz néha takarít és boldognak vallják magukat szerintetek?
9.
A rokonoméknál fordított helyzet van, de nekik ez jó. Tényleg szemmel láthatóan boldogok. Én nem szidom a férjét. Az a fontos, hogy jól működjön a párkapcsolat, ha nekik ez így működik jól, akkor éljenek így. Egyszer se szóltam be nekik.
Nem vettem magamra a kommentedet, csak gondoltam leírom, lásd, van, akit az ellenpélda sem zavar.
Engem nem zavar,de valóban kicsit furcsa ez számomra.Mert azt mondom a nő dolgozna akkor még ok,de a semmit tevésért kényezteti?De a nő akkor mit csinál egész nap?Hogy lehet így élni hogy semmit nem csinál?
Amúgy a véleményem az hogy a férj egy puha pöc.sű papucs, a nő meg ezt kihasználja.Nem azzal van bajom hogy a férfi főz és takarít és ágyban viszi a reggelit,hanem az a fura hogy ennek fejében a nő nem is dolgozik..
Hát, a nő helyében leégne a bőr a képemről. Hogy lehet ezt eltűrni?
Néha oké, hogy behozza a kávét, de hogy nem dolgozok, lóf*szt sem csinálok, csak kiszolgálnak, hát ez elképesztő.
Ilyen férfi sem kéne. Papucsot veszek a boltban, ha arra van szükségem.
MI a gond ha ok igy boldogok? Lehet a no eszmeletlen jo az agyban es a ferfje meg a laba nyomat is megcsokolna annyira szereti.Aldasom rajuk orulok egy not vegre kiszolgal a ferje.Amikor en fosulira jartam munka mellett a ferjem mindent megcsinalt es kiszolgalt meg kaveval is meg sem kellett mozdulnom tanulhattam es ellatta a gyerekeket is.
Amikor o dolgozik fordul a helyzet ez igy normalis.
A Nő átlag 10 után kel fel vásárolgat plázázik fitness terembe jar és este otthon van a férjjel. Ha hétkóznap meleg vacsora van azt is a férj főzi. Addig a nő tvzik sorozatot néz netezget.
Szex az mindig van mikor akarja a férj és a feleség is sokszor kezdeményez. Mondhatni a szexre mindig kész a feleség lehet ebben van a titok kulcsa?
Nem feltétlenül a szex a titok kulcsa. Mástól is kaphat a férj jó szexet. Rengeteg olyan nő van, aki nagyon is jó az ágyban és gyakorlatilag ebben a kapcsolatban máshoz sem kell érteni.
Inkább az lehet a megoldás, hogy a férj azt hiszi másnak nem kell és próbálja megőrizni a házasságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!