Mit szólnál hozzá, ha a párod (Nő) minden hétvégén vagy 2 hetente eljárna bulizni a barátnőjével?
Olyan, mintha egy tini tette volna fel a kérdést a szüleiről, akik nem engedik el bulizni...
Az a válaszom, hogy nem lennék olyan emberrel, aki vérmérsékletben és szokásokban tőlem gyökeresen eltérő személyiség. Abból sosem sül ki jó, ha az egyik ember otthonülős, a másik pedig mindig menne.
Mit jelent nálad az elengedés? Kicsit bepiálsz és utána meg élvezed hogy a srácok körülrajonganak? Na ezt a legtöbb férfi biztos nem tűrni a barátnőjétől.
Persze mondjuk lényegesen fiatalabb, hozzánk képest jobb nők esetén teszünk kivételt, viszont ezeket könnyed kapcsolatra szánjuk. :)
Klapkának tetszik az a mondása, hogy a férfinak tudomásul kell vennie azt, hogy egy idő után a nők már a belső értékeit nézik a férfinak, és rámutata
Szinte soha nem piálok! Igen,körül rajonganak a pasik,de igazság szerint ez engem nem érdekel,ha meg akarom csalni nem egy discoban fogom meg tenni!
Tudom,hogy ebből előbb vagy utóbb probléma lesz.Több mint egy éve együtt vagyunk ennek az időnek a 90%-át ott töltöttem vele,már mint minden 7végén otthon feküdtem,elég már.Ha levinném akkor azt nézni kit nézek,tuti féltékenykedne,és nem tetszene neki ha egy pasi néz,vagy rám mozdul,én azt finoman meg szoktam oldani.
AZt várja el,hogy rabszolga legyek szerintem.Van úgy,hogy nem morog,de van úgy,hogy napokat!
Ha tudom az elején,akkor lehet nem lennénk már együtt,az a baj,hogy nem bírja felfogni,hogy 19 éves vagyok.Meg kértem szépen arra,hogy ha én felmentem magasan az ő szintjére,akkor legyen szíves ő is egy kicsit az enyémre.Köszönöm a válaszokat,majd nem mindenki azt mondja amit én gondolok!:)
"ha meg akarom csalni nem egy discoban fogom meg tenni!"
Ez rendes párkapcsolatban úgy hangzana, hogy "eszem ágában sincs megcsalni".
"majd nem mindenki azt mondja amit én gondolok!"
Igen, majdnem mindenki...
25 éves vagyok, minden hétvégén elmegyek bulizni a saját társaságommal. a párom is elmegy a haverokkal. néha egy helyen nyomulunk, néha külön.
nincs ebben semmi rossz, addig kell mulatni, élni amíg nincs gyereked.
nálunk sosem volt gond a külön bulizásból, sőt, aki ez alapján ítéli meg egy kapcsolat erősségét annak igencsak szegényes az IQja.
ha együtt élsz valakivel, minden éjjel mellette hajtod álomra a fejed, és kb csak a munkaidő az, amit külön töltötök, akkor igenis jót tesz, ha hétvégén nem egymás popójából lógtok ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!