Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez így tisztességes?

Szerintetek ez így tisztességes?

Figyelt kérdés

Védekezés mellett terhes lettem, a párom azonnal közölte, hogy vetessem el. Meg sem próbálta velem megbeszélni a dolgot. Nem vagyok teljesen abortusz ellenes, de nem értek vele egyet, ha elkerülhető. Úgy gondoltam megbeszéljük, és együtt döntünk, alapvetően nem éreztük még magunkat felkészültnek egy babára, ezért védekeztünk.

Rájöttem, hogy nem szeretném elvetetni a babát, viszont a páromban is csalódtam, nem gondoltam, hogy ilyen ember, akivel egy ilyen dolgot nem lehet megbeszélni. Azt mondta, neki nem kell gyerek, erre azt mondtam, aláírunk egy papírt, hogy lemond a gyerekről és nincs láthatási joga, én pedig lemondok minden igényemről vele szemben (vagyis mintha nem ő lenne az apja). (Nincs szükségem a pénzére, a szeretetét pedig nem tudom kierőszakolni)

Szerinte ez tisztességtelen, szerintetek?

Ja, és már akkor is szakítanék vele, ha elvetetném a babát.

2012. nov. 20. 14:49
 111/148 anonim ***** válasza:
100%
#109 - egy répa meg egy GYEREK nem. Csak hát itt nem is arról van szó. Egy répa és egy embrió, ez a kérdés itten.
2012. nov. 23. 22:35
 112/148 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mit kell itt rágni a gittet!

A Kérdező terhes, apa nem vállalja, ő pedig vállalja egyedül.

Nem megy abortuszra, mert nem ölné meg a gyerekét, vállalja a kicsit egyedül is, inkább, mint hogy kikapartassa.

Kész-paszz!

Mi van ezen filozofálni való?

Hogy jön ide, az, hogy "az én adómból megy majd a GYES", ahogy valaki írta.

Akkora baromság, ennyi erővel ne szüljön senki, másrészt az ő anyja is kapott utána GYES-t és családit, az nem volt gond?

Ez az "érez-nem érez" dolog egy parttalan vita, hajmeresztően hülyeségeket írnak itt egyesek.

Mi van itt vitázni való?

A Kérdező megtartja a gyerekét!

25 éves, érett nő, el fogja tudni látni, nem 14 éves csitri.

2012. nov. 23. 22:44
 113/148 anonim ***** válasza:
78%
Az embrióból gyerek lesz, a répából meg nem lesz semmi, max. belerohad a földbe, ha ki nem szeded!
2012. nov. 23. 22:46
 114/148 anonim ***** válasza:
64%
Utolsó, ez ugye masszív tévedés, az állításod mindkét része. Az első ugye helyesen úhy hangzik, hogy az embrióból TALÁN (cc 20% eséllyel valójában) gyerek lesz, a második állítás meg úgy, hogy ha nem húzod ki felzabálni, akkor felmagzik, elhullajtja a magjait, és jövőre sok új répa lesz belőle.
2012. nov. 23. 22:50
 115/148 anonim ***** válasza:
82%

#112, a feltett kérdést egyébként olvastad?

"...Szerinte ez tisztességtelen, szerintetek? ..."

Egyébként meg tudod, az tök természetes, hogy ha valaki feltesz egy az abortuszra irányuló kérdést, az összes t. magzatvédő ott rágja a gittet, még ha 3x kérték őket önmérsékletre, akkor is. Az nem tünik fel? Csak az, ha valaki a megtartás tisztességes voltáról tesz fel kérdést, és vannak olyan vélemények (a kérdésre válaszolva) hogy, hát nem teljesen az...

2012. nov. 23. 22:53
 116/148 anonim ***** válasza:
100%

Akkor úgy hangzik, ahogy te írod, tök mindegy, a kérdés szempontjából legalább is az.

Nem répáról tett fel a lány kérdést, hanem a gyerekéről.

25 éves felnőtt nő, aki megszüli a gyerekét, bár apukának nem kell a kicsi.

Pont!

Fölösleges idekeverni mindent, a répától Hippokratészig.

Ő így döntött, nem lesz a kicsinek semmi baja, más is nő fel apa nélkül, elválnak, vagy meghal az apuka, mégis normális felnőtt lesz az egyszülős gyerekekből.

Ez túl van cirkuszolva ez az "egyszülős család".

Bárki lehet egyedülálló anya, vagy apa, terhesen is egyedül maradhat, nem áll meg az élet.

Megszüli, mert az ő gyereke, és vállalja.

2012. nov. 23. 23:00
 117/148 anonim ***** válasza:
70%

Ez túl van cirkuszolva ez az "egyszülős család". - igen, ez lehetséges, ez ügyben nem kívánok állást foglalni, tök szubjektív, hogy ki mit vél túlcirkuszolásnak, és mit nem...

A kérdést viszont megismétlem újólag (tudod, ott legfölül a kék mező:))

"Szerintetek ez így tisztességes?...Szerinte ez tisztességtelen, szerintetek?..."

2012. nov. 23. 23:03
 118/148 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok semmilyen "magzatvédő", annyi az egész, hogy ez a nő 25 éves, felnőtt, képes gondoskodni egy gyerekről.

Ennyi idősen már érett erre, nem kell itt kínlódni, hogy "mi van az apa jogaival."

Az apa nem akar gyereket, tehát gondolom, nem kívánna élni apai jogaival, a Kérdező nem is támasztana követeléseket vele szemben, sima ügy az egész.

A gyerek meg szerető anyánál fog felnőni.

Láttam én már lelki sérültet, aki teljes családból jött, úgyhogy nem kell ezen pörögni.

2012. nov. 23. 23:06
 119/148 anonim ***** válasza:
70%
Ennyi idősen már érett erre, nem kell itt kínlódni, hogy "mi van az apa jogaival." - miért szerinted az apa jogokkal és kötelességekkel együtt, vagy azok nélkül nem ugyanolyan, egyenértékű ember, mint a Kérdező??? Az egy két lábon járó szaporítószerv, akinek az az élete küldetése, hogy létrehozza Kérdezőnek a babókát???? Nincs joga rendelkezni a saját önreprodukciója felett? Nincs lelke?
2012. nov. 23. 23:09
 120/148 anonim ***** válasza:
80%

A fickó szerint tisztességtelen megtartani a gyereket, mert nem akar gyereket.

Nem is lesz neki, mert a nő azt mondja, hogy mondjon le a gyerekről, nem kell tőle semmi, viszont látásra!

Élhet tovább úgy, mintha nem lenne gyereke, a Kérdezővel a kapcsolata már úgy is tropa, abortusz után se maradnának együtt, mert ez a dolog kicsinálta a kapcsolatukat.

Ez a kapcsolat tönkrement, nem lehet megmenteni 5 abortusszal sem!

Mehet a hapsi, amerre lát, nem tarja vissza senki, amúgy is szétmentek volna.

Akkor, miért tisztességtelen a nő?

Mondom, már úgyse maradtak volna együtt!

2012. nov. 23. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!