Mit tud tenni a fiatalkorú ha a szülő otthon nem tiszteli és nem ad a gyereknek tisztességes bánásmódot? Többi lent
Kb. mit kell azon érteni, hogy nem tiszteli a szülő?
Egyébként az első leírta a lényeget.
Sajnos nálunk csak azt nézik, van-e fedél a feje felett, kap-e enni. Egy misét megérhet a gyámügy, de nem fűznék hozzá nagy reményeket. A dilidokit is meg lehetne kérdezni. A parasztok, akik szerint a gyereknek nem jár tisztelet a szülőtől, gondolják végig a gyerekkorukat - sztem ők se kaptak, ettől ilyen frusztrált trollok most felnőtt korukra.
Lépjen le, amint 18 lesz!
Mehet a gyámügyhöz is, bár nem tudjuk, hogy valóban olyan mértékű-e a probléma, amibe már beleavatkoznak (az, hogy elege van az otthoni életből, még nem elég, szinte minden 16 évesnek elege van belőle).
Ha meg tényleg valóban zavarja, akkor találhat megoldást, leginkább kollégiumot.
Én hasonló helyzetben voltam, csak nem csak szavakkal bántalmaztak, és mivel ismertem a szüleim, sikerült a kollégium és más városban tanulás témát úgy felvezetni, hogy meg voltak győződve a végén, hogy ez az ő ötletük. Szóval tudom, hogy meg lehet csinálni - dacára annak, hogy itt a sok panaszkodó tini mindenféle kifogást szokott találni, hogy ő miért nem tudja megoldani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!