Nem vállaltam el a munkát a pénztelenségünk ellenére sem - sz*r ember vagyok?
Jó!
Hát ha kisregényt írsz,akkor nyilván megismerhetjük valamennyire a helyzetedet,ami viszont nem egyéni.
"Tudom, hogy most élősködöm"
De ilyen megjegyzésre,mégis milyen válaszokat vártál,itt gyakori kérdéseken?
Ez nem a lelki simogató segély szolgálat,amit meg írsz,abból tudunk kiindulni!
Amúgy,én személy szerint nem voltam rosszindulatú,de
mindenkinek azt kell megbecsülnie,amije van,mert jobbat nem biztos hogy talál.
Volt hogy egy biztos munkahelyet lecseréltem,ahol 2 évid dolgoztam,egy olyanra,ami 30 ezerrel fizetett többet,de cserélődtek a emberek,3 hónap alatt kirúgtak.
Jó,aki mer,az nyer,de nehéz talpra állni egy munkahely elvesztése után.
Biztos hogy kell a tudás,bár igazából vannak olyan munkahelyek,ahol kiröhögnek 2 diplomával is,egyesek azt hiszik h hűűű...ha van diplomád akkor majd te leszel a vezérigazgató,az xy cégnél.
Azt mondta,ha jól emlékszem hogy jövőre ismét nekivág a sulinak,addig még ha csak pár hónapra is elhelyezkedne valahová,lenne pénze,nem nulláról indulna.
Elhiszem h most nem könnyű,de nem is lehetetlen.
Hát....
Pénz nélkül szinte semmit sem engedhetsz meg.
Nagyon fontos pénz is.
Figyelj csak!
Nem tudom,hogy te Budapesti vagy e,de annak aki vidéken él,és fel akar utazni egy állásinterjúra,vagy ne is Pest,egy közelebbi városba,kifizeti az oda vissza utat,és még korántsem biztos hogy felveszik.
Tehát hogy el tudj indulni valamerre,még ahhoz is pénz kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!