Miért nem bírok sok ember szemébe nézni?
Önbizalom hiány, gátlások. Nálam is ez volt. Fel kellett nőnöm egy kicsit, hogy egyenértékűnek érezzem magam másokkal.
Inkább a határozottabb fellépésű embereknek nem mertem a szemükbe nézni.
Régebben volt egy ismerős nő, akinek senki nem szeretett a szemébe nézni, mert mindig vizsgált bennünket.
Abszolut megértelek és biztos vagyok benne, némelyik ember szemébe jobb bele sem nézni. Borzalmas.
Ez az ismerősöm konkrétan azt mérte fel állandóan, hogy szerinte ki-milyen lelkiállapotban van és ennek hangot is adott. Tudod ki kíváncsi az ilyen élő szondákra? :D
Én nem!
Pedig nem vagyok önbizalomhiányos, mint valaki írta.
Nem kell rögtön általánosítani.
Van az a bizonyos tekintet, amikor úgy néz a másik, hogy vizsgálgat, méricskél, szondáz, mint valami született és soha ki nem kapcsoló pszichológus... ne mondja senki, hogy ez normális.
Azt sem hiszem el, hogy beszélgetés közben az egyenes ember folyton a másik szemébe néz. Az olyan erőltetett lenne.
Hol odanézünk, hol vissza, de nem állandóan.
Gyerek versengés volt az a farkasszemezés. Ki pislogja el magát hamarabb.... ne vicceljetek már, hogy ezen a szinten guvvadjunk.
Egészségesen emberek, egészségesen -lazán. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!