Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem bírok sok ember...

Miért nem bírok sok ember szemébe nézni?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért de ha valakinek a szemébe nézek mindig úgy érzem hogy ki tud ismerni engem,ezért legtöbször csak a barátaim és családtagjaim szemébe merek nézni.Miért van ez és mit tehetek ellene?

#szem #család #barát #nem merek.
2012. nov. 2. 14:02
1 2
 11/11 Orsikakaka válasza:
NYUGI!! :) nálam is ez volt... önbizalom hiányom volt néha még a saját anyámnak sem tudtam a szemébe nézni, de aztán hallottam egy jó taktikát: ha az illető orrát nézed (pontosan a két szeme között) akkor ő nem veszi észre, hogy nem a szemébe nézel, te pedig nem érzed frusztrálva magad. idővel aztán (nekem kb 1, 1 és 1/2 év volt) eljutsz arra a szinte, hogy bele nézel egy ember szemébe, aztán nézed a pl. falat, majd a szemébe, aztán pl a lámpát, egyre kevesebbet kell majd máshova nézned és a végén már sikerülni fog megteremteni a szemkontaktust. higgy nekem! én tudom! és kezdd el! holnap! :) csak elhatározás kérdése sok sikert! :)
2013. jan. 14. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!