Nem vállaltam el a munkát a pénztelenségünk ellenére sem - sz*r ember vagyok?
20 evesen tobb magadhoz valo eszed van mint nekem volt. havi 64 ezer forint az lof..., nagyon jol tetted hogy nemet tudtal mondani. sok magyar belemegy minden kizsakmanyolo helyzetbe mert fel hogy nem lesz mas, aztan meg fel otthagyni es idovel egy megkeseredett ember lesz belole. enis talaltam erettsegivel olyan munkat vagy 3-4 eve amivel a duplajat kerestem annak amit irtal, keress tovabb te is.
az meg hogy ne tartsd magad tul sokra? szerintem meg ne add magad aron alul.
Köszönöm, keresgélek is tovább. :)
Digo, nem hiszem, hogy ismerjük egymást, mióta kijártam az iskolát, és nincs munkám, remete vagyok, ismerősöm is alig van, egyetemista meg nincs köztük. Csak azért kérdezem a szakját, mert szeretem verni a nyálamat különböző szakok gondolatára, habár én is olyat néztem ki, amivel 100%, hogy Mo.-on nem lehet elhelyezkedni, mert itt nem lehet se régészkedni, se múzeumolni.
"mert itt nem lehet se régészkedni, se múzeumolni."
ÁÁÁÁ! Ezt tényleg felejtsd el. Annak sincs munkája aki már végzett. (Hacsak nem "fémkeresőzni" akarsz) :)
Külföldön meg ilyen munkára a saját állampolgárokat veszik fel.
400 bruttóval meg nem is nevezhető munkának az egész, inkább önkéntes vagy karitativ tevékenységnek.
De ha úgy veszük, akkor nem mindegy, hogy otthon ülsz, vagy más otthonában? (És még fizetést is kapsz érte.)
Sajnos megtehetik, hogy ilyen rabszolgabért fizessenek, mert ahogy fogalmaztál " az emberek ölik egymást a munkáért... ".
Még az ilyen árufeltöltős-kisegítő munkákra is egy helyre 500 -an jelentkeznek.
De a legszomorúbb, hogy a kormányzat szerint minden a legtőkéletesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!