Nem vállaltam el a munkát a pénztelenségünk ellenére sem - sz*r ember vagyok?
> hát mondta, hogy vannak tervei nem?
Ja, az otthoni tanulás? LOL, ne vicceljünk már.
Meg írta, hogy szeretne hétvégén a saját életével foglalkozni. De ha jól olvasom, hétköznap sem csinál kb. lóf*szt sem. Gondolom otthon sem tesz egy szalmaszálat sem keresztbe. Ismerek néhány ilyet, sajnos nem ritkaság.
"de nem mindenki köteles úgy igába hajtani a fejét"
Megint miről beszélsz,én amúgy nem akarod veled vitázni,de
lehet hogy vannak olyanok,akiknek jó dolguk van,és megtehetik hogy otthon ülnek,nem csinálnak semmit,mert anyuci,meg apuci nem noszogatja őket,de siránkozni tudnak,viszont a munka nem kell.
Mi rosszul állunk/álltunk anyagilag,ezért nekem 18 éves korom óta,iskola mellett kellett dolgoznom,van egy kistestvérem is,és nem mondhattam anyuéknak,hogy "figyú van egy munka lehetőség,de nem vállalom el,mert kevés a lové,meg nem akarok szolga lenni!"
amúgy dolgoztam 300ft-os órabérért is,úgy voltam vele,hogy vagy a "szolga meló",vagy a semmi,meg az otthon ülés+siránkozás a semmit tevés miatt.
Aki tényleg,és igazán akar dolgozni,lehet hogy nem holnap,de előbb vagy utóbb talál melót,viszont ha mindig talál kifogást,hogy ez keveset fizet,itt korán kell kelni,ez nem jó,amott utazni kell,akkor valószínű,hogy nem fog,és akkor támogassuk a lelkét,és mondjuk neki,hogy semmi gond,ne vállalj el mindent,legyél igényes!
Jelenleg,Magyarországon szerintem nem sokan találják meg z "álom" munkahelyüket,még 3 diplomával,és 2 idegen nyelvel sem.
"Most figyi azért, mert van aki még saját családján is segíteni akar, azaz ő dolga."
Jó,most akkor tegyük fel,h nem akar segíteni a családján,(ami azért szerintem megint csak ciki,mert ki is tartja el őt,addig,amíg kitalálja hogy mit akar)de mit csinál hétköznap?
Otthon ül,vagy eljár a barátokkal/barátnőkkel?
Én beleőrülnék ha egész nap nem csinálnék semmit.
"bár ez is akkor gázos, ha már betöltötte a 18-at,"
ha a kérdezőre gondolsz,betöltötte,20 éves.
Én nem vagyok válogatós,egyedül a gyári szalagmunkát nem bírtam,szinte minden nap 12 órázni,2 óránként szünet,wc-re sem mehetsz ki,mert leüvöltenek h megy a szalag,egyfolytában állsz.
Na ha ezt utasítaná el,még meg is érteném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!