Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ket ennyire mas ember lehet...

Ket ennyire mas ember lehet egyutt boldog?

Figyelt kérdés

A hugom 23 eves, 8osztalya van. Az elettarsa diplomas felelos beosztasban dolgozo 29 eves ffi. 4 eve vannak egyutt, azota a hugom nem dolgozik, a haztartast vezeti. Elotte takaritott szalodakban.

Most osszeakarnak hazasodni.

De, kesobb nem fog kiutkozni ez a kulombseg??

2012. nov. 9. 20:50
1 2
 1/11 anonim válasza:
72%
Ha igazán szeretik egymást ez nem lehet probléma.:)
2012. nov. 9. 20:53
 2/11 anonim ***** válasza:
63%

Ez nem lehet probléma, ha már 4 éve együtt vannak és szeretik egymást akkor mi baj lehetne?

Gondolj bele a lánynak ott jó élete van, nem kell dolgoznia a párja fizet mindent, ő neki annyi a dolga hogy a háztartást vezesse, ami szerintem nem nagy dolog.

Én már láttam hasonló ilyen dolgot. Egyik lány ismerősöm, pontosabban kolléganőm, egy egyszerű takarítónő volt nálunk az üzlethelyiségben, a párja meg a szomszédos üzletnek volt a vezetője, simán összejöttek 2 éve vannak együtt, közös gyerekük lesz mert a lány várandós, és teljesen jól megvannak együtt.

2012. nov. 9. 20:56
 3/11 anonim ***** válasza:

Amennyiben a húgod jó társa a párjának, akkor nem.

Az én barátomnak is csak 8 osztálya van (21 éves), és bár most neki akar állni újra tanulni, engem egyáltalán nem zavart, mivel tökéletesen megért bármit, amit mondok, bármiről tudunk beszélgetni, sőt, természettudományos dolgokban ezerszer okosabb, mint én.

2012. nov. 9. 21:00
 4/11 A kérdező kommentje:

A hugom is nagyon eszes lany. Csak sajnos nem volt penzunk es 14 evesen egy gyarba kelett dolgoznia... sokat olvas es mindenhez okosan tud hozza szolni

Csak nagyon rossz neki mikor a parjaval megy valahova es ott megkerdezik te hol vegeztel ( egyetem)???

2012. nov. 9. 21:03
 5/11 anonim ***** válasza:
Ettől miért lennének mások? Az egyik tanult, a másik nem. Ettől még lehetnek tök egyforma érdeklődési köreik meg minden. Mi is így vagyunk a párommal. Bár én pont miatta kezdtem továbbtanulni is... nem akarok cselédként élni otthon. Ebből még lehet gond talán húgodnak, ha nem is tanul tovább csak otthon lógatja a lábát, ezt nem igazán viseli el egy férfi sem sokáig...
2012. nov. 9. 21:04
 6/11 A kérdező kommentje:

A parja akarta hogy otthon maradjon, a tesom mindig dolgozott.

Csak szerelmes a fiuba es miatta maradt otthon.

2012. nov. 9. 21:09
 7/11 anonim ***** válasza:

"A hugom is nagyon eszes lany. Csak sajnos nem volt penzunk es 14 evesen egy gyarba kelett dolgoznia... sokat olvas es mindenhez okosan tud hozza szolni"

Ebböl az következik, hogy nincs kötük sok különség, a hugod is okos, értelmes, csak papirja nincs róla.

"Csak nagyon rossz neki mikor a parjaval megy valahova es ott megkerdezik te hol vegeztel ( egyetem)???"

Ez SZERINTED probléma, vagy a hugodat zavarja. Mert ha tényleg neki gond, akkor akár most is elkezdhetne volna egyetemre járni, és szerezhetne papirt is. Ha csak szerinted gond, akkor meg nem igazán érdekes, kettejük kapcsolatát nem befolyásolja.

2012. nov. 9. 21:12
 8/11 anonim ***** válasza:
Hosszú távon szerintem is lehet belőle gond, mert azok a férfiak, akik jellemzően buknak a tanulatlan lányokra, később gyakran a csicskájuknak nézik őket. Ha a párja kérte, hogy ne dolgozzon, az sajnos egy gyanújel erre. De az jó ötlet, hogy kezdjen el újra tanulni, érettségizzen le legalább vagy szerezzen egy komoly szakmát. Ha okos, akkor nagyon jó szakmunkás válna belőle, és abból most nagy a hiány. (Oké, ne kőműves legyen, de vannak nőknek is alkalmas szakmunkák szerintem.) Ha továbbtanul, akkor nem lesz semmi gond szerintem, mert nem alakul ki a teljes függés, nem lesz életképtelen a párja nélkül.
2012. nov. 9. 21:36
 9/11 anonim ***** válasza:
53%
Az én páromnak érettségije van,nekem most lesz diplomám és mégis jól megvagyunk,bármiről tudunk beszélni.Néha kiütközik az,hogy a papír nem egyenlő az igazi tudással.Sajnos vannak hülye diplomások is.
2012. nov. 9. 21:52
 10/11 anonim ***** válasza:

"A hugom is nagyon eszes lany. Csak sajnos nem volt penzunk es 14 evesen egy gyarba kelett dolgoznia... sokat olvas es mindenhez okosan tud hozza szolni"

Ez a kulcsszó. Enélkül lehúzhatná magát a wc-n. De mivel ezek megvannak, nem hiszem hogy baj lenne.

2012. nov. 10. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!