Ket ennyire mas ember lehet egyutt boldog?
A hugom 23 eves, 8osztalya van. Az elettarsa diplomas felelos beosztasban dolgozo 29 eves ffi. 4 eve vannak egyutt, azota a hugom nem dolgozik, a haztartast vezeti. Elotte takaritott szalodakban.
Most osszeakarnak hazasodni.
De, kesobb nem fog kiutkozni ez a kulombseg??
Ez nem lehet probléma, ha már 4 éve együtt vannak és szeretik egymást akkor mi baj lehetne?
Gondolj bele a lánynak ott jó élete van, nem kell dolgoznia a párja fizet mindent, ő neki annyi a dolga hogy a háztartást vezesse, ami szerintem nem nagy dolog.
Én már láttam hasonló ilyen dolgot. Egyik lány ismerősöm, pontosabban kolléganőm, egy egyszerű takarítónő volt nálunk az üzlethelyiségben, a párja meg a szomszédos üzletnek volt a vezetője, simán összejöttek 2 éve vannak együtt, közös gyerekük lesz mert a lány várandós, és teljesen jól megvannak együtt.
Amennyiben a húgod jó társa a párjának, akkor nem.
Az én barátomnak is csak 8 osztálya van (21 éves), és bár most neki akar állni újra tanulni, engem egyáltalán nem zavart, mivel tökéletesen megért bármit, amit mondok, bármiről tudunk beszélgetni, sőt, természettudományos dolgokban ezerszer okosabb, mint én.
A hugom is nagyon eszes lany. Csak sajnos nem volt penzunk es 14 evesen egy gyarba kelett dolgoznia... sokat olvas es mindenhez okosan tud hozza szolni
Csak nagyon rossz neki mikor a parjaval megy valahova es ott megkerdezik te hol vegeztel ( egyetem)???
A parja akarta hogy otthon maradjon, a tesom mindig dolgozott.
Csak szerelmes a fiuba es miatta maradt otthon.
"A hugom is nagyon eszes lany. Csak sajnos nem volt penzunk es 14 evesen egy gyarba kelett dolgoznia... sokat olvas es mindenhez okosan tud hozza szolni"
Ebböl az következik, hogy nincs kötük sok különség, a hugod is okos, értelmes, csak papirja nincs róla.
"Csak nagyon rossz neki mikor a parjaval megy valahova es ott megkerdezik te hol vegeztel ( egyetem)???"
Ez SZERINTED probléma, vagy a hugodat zavarja. Mert ha tényleg neki gond, akkor akár most is elkezdhetne volna egyetemre járni, és szerezhetne papirt is. Ha csak szerinted gond, akkor meg nem igazán érdekes, kettejük kapcsolatát nem befolyásolja.
"A hugom is nagyon eszes lany. Csak sajnos nem volt penzunk es 14 evesen egy gyarba kelett dolgoznia... sokat olvas es mindenhez okosan tud hozza szolni"
Ez a kulcsszó. Enélkül lehúzhatná magát a wc-n. De mivel ezek megvannak, nem hiszem hogy baj lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!