Miert csak azt tartja a legtobb ember jo hazassagnak, amiben a felek nyaljak-faljak egymast es folyton egyutt vannak?
"Én pl azért nem nézem jó szemmel az ilyet mert elitélem azokat akik szerelem nélkül vannak együtt (elég az pár tíz év múlva). "
Epp ez a lenyege a mondanivalomnak, amit az emberek felreertenek, ahogy te is tetted. Az nem szerelem, ha valaki meg tud lenni a masik nelkul 24 oranal tovabb? En nem nezem le azt, aki maskepp tesz, csak osszehasonlitaskent muszaj voltam felvazolni a masik oldalt is, akik tamadnak. Nem szolom meg oket, de ok
nyilvanosan leszolnak, ami szerintem elegge mutatja, hogy ki szol meg kit es ki nem...
Én is rácsodálkoztam arra, amit írtál, noha egyáltalán nem vagyok előítéletes, vagy olyan ember, aki bármilyen ítéltete alkotna mások magánéletéről.
Számomra is furcsa az a helyzet, amiben élsz, ismeretlen tőlem az az érzelem, amit megélsz. Nálasm a szerelem azt jelenti, hogy majd minden pillanatban a páromra gondolok, és természetesen kibírnám, ha sokáig távol lenne, de lelkileg nagyon megviselne, és én így nem szeretnék élni.
Ezért furcsa számomra (meg gondolom mások számára is), hogy ti így boldogok vagytok. Pláne, hogy ha hónapokig nem találkoztok, a gyermekedet tulajdonképp egyedül neveled hónapokig - más ezt nembírná. Szerintem aki csak kérdezi, hogy te ezt hogy bírod, arra ne haragudj. Nem hinném, hogy rossz szándékból kérdezik, egyszerűen csak ismeretlen nekik egy ilyen fajta kapcsolat, mint a tiétek, és ezért kíváncsiak.
Egyébként az ellenkező oldal sem jó szerintem, a sülve-főve együtt, nyilvánosan taperolni a másikat (elvégre ez magánügy, nem másra tartzik)
De akik leszólnak, azok saját "intelligenciájukról" tesznek tanúságot. Nem is érdemes velük foglalkozni. Nem értem, miért ütik bele az emebrek más dolgába az orrukat.
Én úgy érzem, boldog házasságban élünk a férjemmel. Pár éve mondta Anyám, hogy sokan irigyelnek minket azért ami köztünk van. Ami teljesen magától értetődő számunkra és mások csak vágynak rá. De nem foglalkozom semmivel és senkivel ilyen szinten.
Megértem, hogy kiakadtál, hiszen miért is firtatja bárki is azt, hogy neked mi a jó különösen ha te nem mászol bele az illető életébe.
Sajnos vannak akik el sem hiszik, hogy bárki lehet önmaga is amikor úgy jó és a másik fele a párjának amikor meg úgy jó. Van aki szerint szex nélkül nem lehet élni és van aki ki tudja várni mire a társa hazaér...
Szerintem ha ennyire bánt ha valaki hasonlót kérdez mégegyszer, rövidre zárd azzal, hogy, téged sem érdekel igazából az, hogy miért nem hiányzik az illetőnek a saját élettere...Te és a férjed így vagytok jól és ez magánügy.
u.i. az emberek sötétek. Szerintük csak az, jó, amit a kis agyukban elképzelnek és nem létezik más...az én férjemmel pl. több nő is kikezdett mert azt gondolták az én életem nekik tökéletes lenne...a probléma csak az, hogy mindenki egyénisége más...a másik ami ugyancsak nem jut az eszükbe, hogy nem minden férfit csóvála farka ha tudja hova tartozik és ott megkap mindent amire igénye van.
Szerintem az nem leszólás, ha valaki megkérdezi, hogy hogy bírod ezt. Mellesleg itt csak a 2végletről olvasok és azt "szóljátok" meg. A ti kapcsolatotok nem átlagos, én nem kérnék az ilyenből, de attól még elhiszem, hogy így is lehet boldog valaki, hiszen nem vagyunk egyformák. A nyilvános helyen nyalakodós, taperolós embereket én is ízléstelennek tartom, de azért szerintem nem csak ez a 2 véglet van, hanem a sok időt együtt töltő, de nem egymás agyára menő párok vannak legtöbben.
És szerintem mindenki válassza a neki megfelelő kapcsolatot, mert az a lényeg, hogy ő boldog legyen és nem az hogy mit szólnak mások.
Én sem hiszek abban, hogy az az igazi szerelem, amikor óránként hivogatják egymást, repkednek az sms-ek és még társaságban is folyamatosan csókolgatják, taperolják egymást. Ettől függetlenül nem bántom az ilyen embereket, bár úgy gondolom, ezzel szinte megfojtják, gúzsba kötik a párjukat.
Az én férjem nincs ilyen hosszú ideig távol, mint a tiéd, de gyakran előfordul, hogy 1-2 napra el kell utaznia. Ha egynapos az út, nem is beszélünk estig (hacsak éppen nincs valami sürgős közlendőnk), többnapos úton esténként megeresztünk egy max.5 perces telefonbeszélgetést. Mindketten tudjuk, hogy a másik szeret, bízhatunk benne, vigyáz magára, helytáll a mindennapi feladatokban, számunkra felesleges ezt óránként megerősíteni.
Te se törődj a titeket bírálókkal. A ti életetek, ti házasságotok. Amíg mindkettőtök maradéktalanul boldog, addig - csupán mások kritikái miatt - semmin se változtassatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!