Melyik családtagoddal a legroszabb a kapcsolatod? Miért? Van olyan ember a családban, akitől a falra mászol, de már nem is igazán tudod miért?
Van, anyósom.
Szerencsére ritkán találkozunk. Próbáltam alkalmazkodni hozzá, de esélytelen, nem szeretem, hogy kiszínez történeteket, pletykál, utána meg teszi az ártatlant, hogy ő nem is. Kétszínű, így mára már nem nagyon foglalkozom vele.
Én is együtt élek nagyanyámmal, szóval tudom milyen idegölő dolog...
Mondjuk nálunk még messze nem ő vezet...
Apu testvérei közül 1-gyel jó a kapcsolatunk, a többivel semmilyen. Jönnek ha kell valami. (7-en vannak tesók)
Anyuéból leginkább a nagyobbik öccse lányát rühellem. Olyan hülye, mint az anyja.
Nagynénikkel-nagybácsikkal nem tartjuk a kapcsolatot. Szóval csak a szűk családból tudok mondani példát. Az pedig az egyik bátyám. Nem idegesít, nem mászok tőle a falra, csak egyszerűen nem kerültem közel hozzá. Semmilyen a viszonyunk. Valamilyen szinten persze szeretjük egymást, kötődünk is egymáshoz, de nem úgy, mint általában a testvéreknél szokás ez. :(
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!