Hány évesen "illik" elköltözni otthonról?
Sziasztok!
Szóval az lenne a kérdésem, hogy elköltözzek-e vagy sem.
Nyáron fogom kezdeni a munkát, akkor lesz önálló fizetésem. Megtehetném, hogy elköltözöm, de a családom ezt nem akarja én sem különösképpen, szeretem őket, szeretek itt lakni, teljesen jóban vagyunk és ők mondták, hogy így tudok félretenni és sokkal könnyebb lesz az életben.
Viszont attól félek meg fognak szólni, vagy ez mindenhol hátrányosan fog érinteni.
A fizetésem futni fogja azt, hogy külön éljek albérletben, de ez ebben az esetben szerintem iszonyú nagy pénzkidobás, az ablakon hajigálnám ki a pénzt, amiért keményen dolgozom.
Szóval most mit tegyek? Ti megszóltok egy 24 éves nőt, ha az dolgozik, normális fizetésért, de mégis otthon lakik? Vagy feleslegesen izgulok, mert ezért senki sem néz rám csúnyán?
Előre is köszönöm!
"És majd életed végéig így szeretnél számolgatni, hogy inkább sosem költözöl külön, mert "csak" 50 meg csak 100 maradna magadra?"
"van, aki szereti a saját életét élni. "
Bizony van. Erre is céloztam a válaszommal többek között. Pl. te is élheted a saját életed, a kérdező meg bárki más is élheti a saját életét, épp ott, ahol akarja. Főleg, ha ezek szerint a te életed nem megy tönkre attól, ha otthon marad. Ez azért megnyugtató, már kezdtem aggódni miattad!
Azért ne vesszetek össze.
Az egyetem miatt én 19 éves korom óta hétvégente járok haza, de én ezt nem tekintem elköltözésnek. Oda megyek haza, nem az egyetemre, szóval nálam ugyanez a helyzet fennáll, de ez még messze nem a teljes önálló élet.
Utolsó válaszoló!
Én pont az albérletet szeretném kikerülni. Nyilván nem a végtelenségig laknék otthon, saját házat szeretnék venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!