Illik-e virágot adni a barátomnak?
Figyelt kérdés
Sziasztok nemsoká lesz a szalagavatóm sosem voltam még a barátomnak illik virágot adni úgy mint anyumnak? Köszi2012. okt. 30. 20:07
1/10 anonim válasza:
Én nem vittem annak idején, hanem más ajándékot vittem, de kicsit hülyén éreztem magam, mert mindenki virágot vitt.
Csináltathatsz egy fiús csokrot neki, amit szeretsz olyan dolgok legyenek rajta, kis autó, vagy csokik benne...
2/10 anonim válasza:
3/10 A kérdező kommentje:
Nálunk ez úgy megy elvileg hogy rózsát adunk csak nem tudom hogy illik-e nekem a fiúnak adni rózsát.
2012. okt. 30. 20:16
4/10 anonim válasza:
Most a te szalagavatód vagy az övé? Nem értem..
Ha az övé, akkor lesz neki épp elég virágja, én valami személyre szólóbbat adnék és olyat, amit csak tőled kap!
5/10 A kérdező kommentje:
az enyém lesz
2012. okt. 30. 20:21
6/10 anonim válasza:
Akkor neked adnak virágot,nem te adsz.
7/10 anonim válasza:
Ezt nem értem. Nekem 2 hét múlva lesz, de nekünk még csak szóba se hozták, hogy nekünk kell adnia szülőknek bármit is. Nem mi kapunk egy rakat virágot?
8/10 A kérdező kommentje:
Nem igazán tudom még senkién sem voltam.
2012. okt. 30. 20:24
9/10 anonim válasza:
Ne izgulj, neked nem kell venni virágot, neked fognak adni.
10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm
2012. okt. 30. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!