Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan célozzak a barátomnak, hogy szeretnék virágot kapni a randin?
Figyelt kérdés
2008. júl. 8. 20:16
1/10 anonim válasza:
Legegyszerűbb az lenne ha éppen sétáltok és egy virágos mellett mentek el, akkor jobban is elkezded nézegetni a rózsákat, vagy amit éppen kapni szeretnél
Hátha észreveszi és később kreativan vesz majd neked
2/10 anonim válasza:
vagy hozd fel témának a parfümöket, és mondd hogy te nagyon szereted a rózsa illatát(vagy bármilyen más virágét) és hátha veszi a lapot:)
3/10 anonim válasza:
Az jó ötlet, hogy virágos előtt elsétáltok. Vagy akárhol láttok a kirakatba virágot, és véletlenül elejtesz egy olyan mondatot, hogy pl. "milyen jó annak a csajnak, aki egy ilyen szép virágot kap", közben tovább sétálni és másról kell beszélni. Remélhetőleg kapcsol, mert itt az nem megoldás, hogy nyíltan megmondod neki, hogy neked virág kell.
4/10 anonim válasza:
Az már elég kemény, ha nem kapsz tőle virágot a randin. A virágboltnál való utalgatás, amit előttem leírtak, elég jónak tűnik, én szégyellném magam, mint a fene, és másnap meglepnélek egy kis virággal:D
5/10 anonim válasza:
én simán mondom neki, h szeretnék virágot.először, 1 hetesek voltunk, amikor kaptam, majd 1 hónaposak majdnem, amikor névnapomra csokrot(okt vége), aztán Valentinnapra már mondtam, h szeretnék és kaptam. de azóta sajna nem sokszor, még egyszer nőnapra, de akkoris mondtam neki.9hónapja vagyunk együtt, de én mondom neki, ha szeretnék:)
6/10 anonim válasza:
Az már elég szomorú,ha egy pasinak ez nem jut eszébe magától.Sok pasi már az első tali előtt ki szokta "puhatolni" a lánytól,hogy szereti e a virágokat és milyet.
Amelyik ezt nem teszi,ott célozni tudsz rá,pl ez a virágos üzlet jó,hogy odamész,megnézegeted a virágokat,megjegyzed milyen jó az illata ennek vagy annak stb.Ha figyelmes veszi a lapot ugyis,és meglep virággal legközelebb.
7/10 anonim válasza:
ne reménykedj ha nincs szülinapod akkor nem kapsz...ha nem olyan a srác akkor biztos nem gondol ő rá sőt nem is gondolja ,hogy te elvárnád hogy vegyen neked mert ők férfiből vannak .higgyj nekem ...
8/10 anonim válasza:
kérdezd meg tőle vicesen. hogy hé te miért nem veszel nekem virágot mint azok a nyálas párok
9/10 anonim válasza:
én két év alatt három szálat kaptam, ha ez számít valamit. :D. pedig utalgattam rendesen, de már én égek helyette, szóval inkább szóba sem hozom.
10/10 anonim válasza:
Hogy a legközelebbi randitok előtt nem kell kirabolnia a virágboltot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!