Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemrég majdnem kivertem a barátomnak. Persze addig már nem mentünk el, mert a körülménye nem a megfelelők voltak. Nekem úgy tűnt, nem csinálom oan jól (? )
Figyelt kérdés
Bár még szűz vagyok és ez a legelső alkalom vt nekem. Miko éppen csináltam, semmi apó jelét nem adta, hogy élvezné, vagy ilyesmi. De utána meg elvette a kezemet (mert ha tovább csinálom, be fog g*cizni) de akkor csak jól csináltam, mert akkor közelében sem lettem vna, h "elmenjen". De akkor miért nem reagált közben semmit? egy apró hangot sem. De aztán meg várnunk kellett, h újra összeszedje magát, h normálisan viselkedjen, ahogy mindig is szokott.2011. aug. 24. 03:35
1/3 anonim válasza:
sok ember szex közben sem ad ki hangot és mégis élvezi nem azon múlik biztos ő így élvezte halkan...
2/3 anonim válasza:
Szerintem is élvezte,csak visszafogta magát gondolom,talán neki is első alkalaom,vagy egyszerüen csak ilyen fajta.Gyakorolni kell aztán majd késöbb oldódnak a dolgok.34f
3/3 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam :) Am neki nem ez vt az 1., hisz ő már nem is szűz.
2011. aug. 24. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!