Hány évesen "illik" elköltözni otthonról?
Sziasztok!
Szóval az lenne a kérdésem, hogy elköltözzek-e vagy sem.
Nyáron fogom kezdeni a munkát, akkor lesz önálló fizetésem. Megtehetném, hogy elköltözöm, de a családom ezt nem akarja én sem különösképpen, szeretem őket, szeretek itt lakni, teljesen jóban vagyunk és ők mondták, hogy így tudok félretenni és sokkal könnyebb lesz az életben.
Viszont attól félek meg fognak szólni, vagy ez mindenhol hátrányosan fog érinteni.
A fizetésem futni fogja azt, hogy külön éljek albérletben, de ez ebben az esetben szerintem iszonyú nagy pénzkidobás, az ablakon hajigálnám ki a pénzt, amiért keményen dolgozom.
Szóval most mit tegyek? Ti megszóltok egy 24 éves nőt, ha az dolgozik, normális fizetésért, de mégis otthon lakik? Vagy feleslegesen izgulok, mert ezért senki sem néz rám csúnyán?
Előre is köszönöm!
Jajj nem én, a válaszolót idéztem :D
Tulajdonképpen csak egy példa, ha nem is párválasztás téren, de simán gondolhatják így mások is, mondjuk egy olyan felállásban, hogy nem jelent annyit a mondandóm, a hozzászólásom, mint az övéké.
Elhiszem nektek, hogy nem érdekli az embereket és ez esetben akkor örülök neki, mert így a kérdésem is meg van válaszolva és megoldódott a "félelmem", csak nem értem akkor mire van az a rengeteg válasz, amit itt az oldalon is adnak, hogy már nem kellene otthon laknia, stb.
Vagy ez csak itt jellemző, az életben nem?
Akkor jó :)
Köszönöm szépen :)
Azért tűnt hitelesebbnek, mert én inkább úgy láttam, hogy ide elég vegyes réteg jár.
Szóval van olyan is, akik jól élnek, a saját leírásuk szerint, vannak olyanok, akik konkrétan éheznek és vannak azok is, akik milliomosok.
Persze nem biztos, hogy ez igaz, mindenki azt ír, amit akar, de olyan sok ilyen rosszindulatú megjegyzést olvastam, hogy tényleg aggódtam.
Inkább legyen anyagi háttered az önálló élethez, mint full csórón a felnőttségedet lobogtatni. Tömören így tudnám összegezni.
25-ös voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!