Terhes vagyok, el akarom vetetni, miért szól ebbe bele a családom?
Fiatal vagyok, én nem akarom megtartani, még van 2 évem érettségiig. A barátommal több, mint 1 éve együtt vagyunk, ő részben szeretné, részben nem, nem tud dönteni. Neki még van 1 éve a suliból, utána dolgozik, saját lakása már van.
Én viszont még nem érzem késznek magam az anyaságra.
A szüleimnek elmondtam 1 hete, nagyon kiakadtak, 2 napig haza se mertem jönni. Aztán mondták, hogy tartsam meg, de én mondtam, hogy nem akarom. Erre mi volt a válasz? Hogy akkor fizessem ki az abortuszt én magam, de ha megtartom, örömmel segítenek anyagilag! Normálisak??
1 ft-om nincs, sose kaptam zsebpénzt, a nyári munkából kapott pénzemet elköltöttem már tankönyvekre, iskolaszerekre, mert a szüleim nagyon keveset támogattak anyagilag életem során (14 éves korom óta én fizetem a tankönyveket, ha nincs miből, akkor "így jártam")
A barátomnak sincs pénze, ő nem tudott elmenni dolgozni, most se talál munkát, az ő szülei szegények, nem tudnak adni.. Most mi legyen?
De nincs semmim, nincs tv-m, a gép közös a tesómmal. Ruháim agyonmosottak, azokat se lehet eladni.
48-as: nem késett, megjött a 7 napos szünetben. Csak az első pár szemnél minden hónapban csináltam tesztet, és így derült ki. 1 hétig nem mondtam senkinek, mert 1 hét múőlvára kaptam időpontot a dokinál. Utána a barátomnak, és 1 hétig azon gondolkoztam, hogyan mondjam el itthon.
Kb 1,5 hete vásároltam be, mivel nem gondoltam, hogy ilyenek lesznek, nem adnak.
Kérni tényleg nem tudok, főleg, hogy csak jövő nyáron tudnám visszafizetni. Ékszereim nincsenek. Kb semmim sincs, de mindegy.
46-47: nem ingyenes. Ez tuti biztos. És nem élünk rossz anyagi körülmények között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!