Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Terhes vagyok, el akarom...

Terhes vagyok, el akarom vetetni, miért szól ebbe bele a családom?

Figyelt kérdés

Fiatal vagyok, én nem akarom megtartani, még van 2 évem érettségiig. A barátommal több, mint 1 éve együtt vagyunk, ő részben szeretné, részben nem, nem tud dönteni. Neki még van 1 éve a suliból, utána dolgozik, saját lakása már van.

Én viszont még nem érzem késznek magam az anyaságra.

A szüleimnek elmondtam 1 hete, nagyon kiakadtak, 2 napig haza se mertem jönni. Aztán mondták, hogy tartsam meg, de én mondtam, hogy nem akarom. Erre mi volt a válasz? Hogy akkor fizessem ki az abortuszt én magam, de ha megtartom, örömmel segítenek anyagilag! Normálisak??

1 ft-om nincs, sose kaptam zsebpénzt, a nyári munkából kapott pénzemet elköltöttem már tankönyvekre, iskolaszerekre, mert a szüleim nagyon keveset támogattak anyagilag életem során (14 éves korom óta én fizetem a tankönyveket, ha nincs miből, akkor "így jártam")

A barátomnak sincs pénze, ő nem tudott elmenni dolgozni, most se talál munkát, az ő szülei szegények, nem tudnak adni.. Most mi legyen?

2012. aug. 24. 16:33
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/105 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nem ír bankszámlaszámot. Az ilyet priviben szokták intézni ha találnak egy "madarat". Nem állítom, hogy erre ment ki a játék, de több kamukérdése van, és nem egyszer panaszkodik, hogy 0 ft-ja van. Fogamzásgátlóra, abortuszra... Sajnos a gyerekvállalás kategóriában viszonylag sűrűn megesik a lehúzós próbálkozás, és mindig "sírással" kezdődik. De lehet, hogy csak túl gyanakvó vagyok, vagy nem vágom mi értelme a kamukérdéseknek :))
2012. aug. 25. 14:32
 102/105 anonim ***** válasza:
kamuuuu:D
2012. aug. 25. 16:39
 103/105 anonim ***** válasza:
97-es ez hülyeség, mert én is töröltem már ki kérdésemet és pár nap múlva mégis csak írtam hozzá és ugyan úgy kérdező voltam
2012. aug. 25. 16:47
 104/105 anonim ***** válasza:
43%

#101 - tanusíthatom, hogy a kérdező egy darab priviben nem kért bankszámla-számot. Namost egy kérdésről azt tudhatod, hogy ordító kamu (ez nyilván nem az, a Kérdező nem lehetetlen élethelyzetről ír) azt viszont nehezen, hogy valóság, vagy olyan fikció, ami egyébként simán megtörténik a valóságban is. És semmi jelentősége annak, hogy melyik, hogy a kérdező maga, vagy egy majd ténylegesen ilyen helyzetbe kerülő mésik ember veszi majd hasznát...

Ha azt kérded, mi értelme van a fiktív történeteknek, akkor azt is kérdezheted, mi értelme van a novelláknak, regényeknek, filmeknek... (általában fiktívek). Az kérlek, hogy elgondolkodtatnak.

2012. aug. 25. 17:21
 105/105 anonim ***** válasza:
Nehéz helyzet.
2012. szept. 17. 13:58
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!