Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Terhes vagyok, el akarom...

Terhes vagyok, el akarom vetetni, miért szól ebbe bele a családom?

Figyelt kérdés

Fiatal vagyok, én nem akarom megtartani, még van 2 évem érettségiig. A barátommal több, mint 1 éve együtt vagyunk, ő részben szeretné, részben nem, nem tud dönteni. Neki még van 1 éve a suliból, utána dolgozik, saját lakása már van.

Én viszont még nem érzem késznek magam az anyaságra.

A szüleimnek elmondtam 1 hete, nagyon kiakadtak, 2 napig haza se mertem jönni. Aztán mondták, hogy tartsam meg, de én mondtam, hogy nem akarom. Erre mi volt a válasz? Hogy akkor fizessem ki az abortuszt én magam, de ha megtartom, örömmel segítenek anyagilag! Normálisak??

1 ft-om nincs, sose kaptam zsebpénzt, a nyári munkából kapott pénzemet elköltöttem már tankönyvekre, iskolaszerekre, mert a szüleim nagyon keveset támogattak anyagilag életem során (14 éves korom óta én fizetem a tankönyveket, ha nincs miből, akkor "így jártam")

A barátomnak sincs pénze, ő nem tudott elmenni dolgozni, most se talál munkát, az ő szülei szegények, nem tudnak adni.. Most mi legyen?

2012. aug. 24. 16:33
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/105 anonim ***** válasza:
Amúgymeg hát... nincs ebben semmi. 1-jén kiírta a kérdést erre bummm hirtelen kiderült, hogy már tök mindegy, mert teherbe esett. Kiírt még egyet. Hát istenem, van ez így. :D Még hihető is lenne, csak sz*rul lett tálalva, a felétől kesze-kusza és sántít az egész sztori, ezenfelül a kérdező tagadja, hogy az előző kérdést ő írta, pedig isstenem milyen jó parasztvakítás alakult volna belőle. :D
2012. aug. 24. 22:12
 92/105 anonim ***** válasza:
Fellőtték a pizsit, kicsi lány? Vagy miért nem mesélsz nekünk tovább? :))))
2012. aug. 24. 22:20
 93/105 anonim ***** válasza:
100%
Megkapta már az érdemi választ IS a kérdésére, hogy mit tud tenni ilyen helyzetben.
2012. aug. 24. 22:30
 94/105 anonim ***** válasza:
100%

Eszembe jutott nekem is egy kérdés. Még válaszoltam is rá :D Ez is ő.

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Nagyon beteg vagy, ha ilyen kamu kérdések gyötörnek. Inkább keress magadnak egy pasit, és élj egy kicsit. Ne itt álmodozz arról, hogy hüvelygyűrűd van/lesz... Mert az összes fellelt kérdésedben ez szerepel.

2012. aug. 24. 23:31
 95/105 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__fogamzasgatlas_..

Ez is az ő kérdése. Már nem tudom melyik kamukérdésénél olvastam, mert most nem találom, de túl ismerős ez a mondat: "Repedések a hüvelyem falán, vérzett, égett, gennyezett néha."

2012. aug. 25. 00:07
 96/105 anonim ***** válasza:
utolsó kettő ez biztos nem ő vagy legalábbis nem erről a regisztrálásról, mert ennél a kérdésnél kint van a neve a másik kettőnél meg nincs
2012. aug. 25. 08:44
 97/105 anonim ***** válasza:
Ha vki törli a kérdését a saját kérdései közül akkor eltűnik a neve felülről és nem lesz többé kérdező, magyarul írhat mint egy sima válaszoló.
2012. aug. 25. 12:05
 98/105 anonim ***** válasza:
Ejjha! Ez nagyon gáz!
2012. aug. 25. 12:05
 99/105 anonim ***** válasza:
Nekem az jutott eszembe, hogy itt szeretne pénzt kunyerálni jóhiszemű emberektől. Mert ő a szegény, elnyomott iskolás lány, aki a nyári melóból veszi a tankönyvet, a fogamzásgátlót... De a gazdag, gonosz szülei nem fizetik az abortuszt... És milyen rossz ez neki! Tényleg szánalom...
2012. aug. 25. 12:40
 100/105 anonim ***** válasza:
55%
#99, én többször végigolvastam ezt a kérdést és a válaszokat, írtam is rá nemegyszer, de 0 db bankszámla-számmal találkoztam eközben.
2012. aug. 25. 14:10
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!