A családom nagy része egy idióta. F?
és mi a kérdés???
18 éves vagy. Ha nem tetszik a családod,hátat lehet fordítani nekik. Nem kell foglalkozni velük..ennyi. Ha úgyis primitívnek tartod őket,akkor minek akarod bárkinek is bemutatni?? Miért kell ebből is ügyet csinálni??
Nézd. 18 évesen felnőtt nőként akár magadat is eltarthatod. Iskola mellett is lehet dolgozni,ahogy sok millió hasonló korú diák teszi.
Ha a rokonaid nem akarnak támogatni,akkor nem fognak. nem lehet őket rákényszeríteni, sem felhívni a figyelmet rá.
Engem 18 évesen a szüleim kidobtak azzal,hogy felnőtt lettem, innentől nem tartanak el. Elmentem dolgozni,és most 2 műszak mellett kezdtem el az esti egyetemet. Engem nem érdekel hogy eltartanak vagy sem. Megteremtem magamnak ami kell,és nem várom,hogy felfogják a szülők,hogy létezem..
Talán neked is rá kéne döbbenned,hogy ha nem akarnak,nem fognak támogatni,és nem anyudtól vagy apádtól várni el hogy pénzeljenek..Állj a saját lábadra,és haladni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!