Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A családom nagy része egy...

A családom nagy része egy idióta. F?

Figyelt kérdés
szüleim elváltak Anyukám 8 éve külföldön dolgozik,azért h nekem normális életet tudjon biztositani ebben a mai világban.(félévente egyszer látom egy két hétre ) Ő a midnenem és mindent neki köszönhetek.Az ő édesapja a nagypapám még nomrális rá számithatok még esetleg ő viszont ugymond elég beszükült látókörű ,és probálja rám erőltetni a vágyait ( az orvosit)örök életemben jol tanultam és szerintem neki csak ez számit.e nélkül nem hiszem h... a problémám apám családjával van és apámmal 36 évesen mamámnál lakik nincs munkája testvére szint úgy...és ebben a legnagyobb hibás öreganyám aki miatt elváltak a szüleim számára senki nem számit csak a hülye kutyája akire költi a fél fizetését és az egyik fia (apámat nem szereti annyira) ja és van a másik papám akinek a létezése kb 0 . mert a családban az egyetlen ember akinek szava van az a mama senki semmit nem szól neki soha ,mert neki midnig igaza van és ö mindig jobban tudja h mi a jó...mostanában megromlott a kapcsolatunk mert észreveszi h én nem vagyok az akit irányíthat..viszont nem akarom neki megmondani h mi i s aporblémám mert nem vallaná be magának sem h ez igenis baj és nem élnek normálsi családi életet..ezekután nemtudom mit tegyek abarátomat nem tudom bemutatni se a családomnak se senkit mert félek h ordítva menekülne 3 mondatuk után...a kutyához beszélnek és egyéb dolgok...más szóval nem tudom őket jellemezni :primitívek és buták és semmi intelligenciájuk nincs ezért egyáltalán nem számithatok rájuk és ez egyre jobban zavar... 18 /L
2012. aug. 20. 19:01
 1/6 anonim ***** válasza:

és mi a kérdés???

18 éves vagy. Ha nem tetszik a családod,hátat lehet fordítani nekik. Nem kell foglalkozni velük..ennyi. Ha úgyis primitívnek tartod őket,akkor minek akarod bárkinek is bemutatni?? Miért kell ebből is ügyet csinálni??

2012. aug. 20. 19:12
 2/6 A kérdező kommentje:
ez igen egyszerű,azért mert ig yis h anya tart el egyedül és apámék 10.000 forint gyerektartáson kivül semmit nem fizet,rájuk vagyok azért utalva mert tulajdonképpen negyedig náluk lakom.és 18 évesen nem fordíthatok teljesen hátat nekik mert még tanulok és igy is csak anyu tart el.a kérdés az h hogyan döbbentsem rá őket h van egy unokájuk,és esetlegesen egy lányaa. akiben a jövőt kéne nézni és mint midnen normális családban támogatni őt és nem a kutyának a seggét nyalni magyaul h normálisan gondolkozannak
2012. aug. 20. 19:18
 3/6 anonim ***** válasza:

Nézd. 18 évesen felnőtt nőként akár magadat is eltarthatod. Iskola mellett is lehet dolgozni,ahogy sok millió hasonló korú diák teszi.

Ha a rokonaid nem akarnak támogatni,akkor nem fognak. nem lehet őket rákényszeríteni, sem felhívni a figyelmet rá.

Engem 18 évesen a szüleim kidobtak azzal,hogy felnőtt lettem, innentől nem tartanak el. Elmentem dolgozni,és most 2 műszak mellett kezdtem el az esti egyetemet. Engem nem érdekel hogy eltartanak vagy sem. Megteremtem magamnak ami kell,és nem várom,hogy felfogják a szülők,hogy létezem..

Talán neked is rá kéne döbbenned,hogy ha nem akarnak,nem fognak támogatni,és nem anyudtól vagy apádtól várni el hogy pénzeljenek..Állj a saját lábadra,és haladni fogsz.

2012. aug. 20. 19:35
 4/6 A kérdező kommentje:
a suli mellett nem lehet dolgozni,a kettő együtt nem müködik még le sem érettségiztem...és nem vagyok hajlandó lemondani az álmaimról azért mert apám nem viselkedik normális szülöként...és nem szakmunkást végzek amivel eltarthatnám magam egy szakmából...és nem is olyan irányba akarok tovább tanulni ami mellett lehetne dolgozni...és nem is akarok megszakadni azért mert ő 36 évesen nem kéépes a lábára állni ÉS NEM NEKEM KELL 18 ÉVESEN!!! látom nem értitek a problémát de azért köszönöm
2012. aug. 20. 19:57
 5/6 anonim válasza:
Sok ember jár hasonló cipőben. Az én apám 17 éves korunkig nem tartott el minket soha, mindig kivonta magát a gyereknevelésből. Gyerektartást 1 évig (!!!!!) fizetett ránk, 10-10 ezer forintot. Most mégis kénytelen vagyok vele élni, mert az anyukám meg fogta magát, és elköltözött, átvéve apukám korábbi szerepét, és tőle sem kapunk egy fityinget sem. Most megyek egyetemre, de hogy miből, az egy elég jó kérdés, mivel a családom támogatására nem számíthatok. Mert tőlük 100 forintot sem kapok. A papám befektette mindig a pénzét, de mindenbe belebukott, a mamám elcigarettázza a pénzét, anyukám pedig a fizetéséből az élettársának a törlesztőrészletét fizeti. A gyerekei meg jóformán le vannak tojva. Apukám vállalkozó, az ő keresete is olyan mint a kutya vacsorája, nincs fix havi jövedelme. Amit tanácsolni tudok, az az, hogy érettségi után menj minél messzebbre egyetemre, ott vegyél ki egy albérletet, és próbáld meg úgy beosztani az idődet, hogy tudj dolgozni suli mellett. Igazad van, nem a te dolgod lenne fenntartani magad, de ha másra nem számíthatsz, akkor a saját lábadon kell megállnod. Egyébként én is rettegtem a párkapcsolatom elején, hogy ha a fiú megtudja, hogy milyen szánalmas családom van, csak engem ítél el miatta, de ez nem így történt, látja, hogy én más vagyok, és szeretnék is különbözni tőlük, így még csak jobban támogat ő is :) szóval akármilyen lehetetlenül is hangzik, ha szeret téged, akkor nem a családod miatt fog szakítani veled :)
2012. aug. 21. 10:29
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm az utolsónak:)
2012. aug. 22. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!