Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy érzem visszahúz a családom...

Úgy érzem visszahúz a családom, mi a megoldás? Köszönöm ha válaszolsz.

Figyelt kérdés

szóval ,az életem romokban .ez persze az én hibám ,viszont közvetve (gyerekkor )az övék is.teljesen önállótlan vagyok ,pedig 26 már elmúltam. nem érdekel semmi, mindig megöli valami a motivációm. valahogy a vonzáskörzetükben akármit csinálok minden olyan jelentéktelen és értelmetlen. finanszírozva van a szenvedésem, és én nem érzem h mit is keresek ebben a földi létben .a paradoxon h szeretjük egymást a régi nehézsége ellenére ,sokban változott a viszonyunk.(nem lakunk együtt).

A kérdésem h tudnék teljesen ugy új életet kezdeni h ne lássák a bukdácsolásaim h ne betegedjek bele abba h azt érzem ugyse tudok nélkülük önnálló lenni .

Mondjam meg h most másik városba költözök és nem beszélünk két hónapig ?

amikor volt valami új lehetőség és én nagy lelkesen elmondtam akár nekik, barátoknak tökmindegy kipukkadt mintha csak egy üres buborék lett volna .

lelkileg érzem magam korlátozva mert ők azzal h eltartanak a fontosságukat érzik.én pedig igy önállósulni nem tudok .. :(

mit tehetek ?

2012. aug. 18. 03:02
 1/4 anonim ***** válasza:
76%

Nő vagy férfi vagy?Ez most annyira nem is fontos.

1.Ha nincs melód,akkor keress!

2.Ha nem tudsz főzni,sütni,takarítani,akkor tanuld meg ezeket!

3.A kapcsolataidat nem kell megszakítanod ahhoz,hogy elválj a szüleidtől.Valóban ennek meg kellett volna régen történnie,ugyanis már a tinikor kezdetén az önállósodás a lényeg,a fejlődés mutatója!Nos ez abban is megmutatkozik,hogy a lányokat ilyenkor kell elkezdeni főzni,sütni megtanítani,amellett engedni kell,hogy pasijuk legyen,persze a normális határokat betartva(18 éves kor után meg csinál,amit akar).A fiúkat ilyenkor kell a férfias munkákba "beavatni",hogy ne páwák és műb*zik legyenek belőlük.Persze a lázadás a fiúknál ilyenkor mérvadó.Aztán később a nem selejtes,életrevaló gyerekeknél megmutatkozik az intelligencia.Aki pedig marad páwa,az abból úgyis kiöregszik,aztán alkoholista vagy drogos lesz.Lehet,hogy az utóbbi szer kereskedéséből valóban nagyon jól megél,de előbb-utóbb lebukik.Na mindegy,itt kicsit sikerült elkanyarodnom.

Rakd helyre az életed,ne futamodj meg!Válassz egy pontot,ahol tudatosul benned,hogy megálltál!Aztán folytasd onnan és turbózd fel a fejlődésedet!26 éves kor után már nincs olyan sok időd ahhoz,hogy családod legyen..stb.De mindenhez fel kell nőni!:)

Sok szerencsét!

2012. aug. 18. 03:50
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne mondd,hogy meg fogod csinálni,csak tedd,ami jól esik, azért ,mert úgy látod jónak és nem azért,mert bizonyítani akarsz másoknak. Keress munkát,ahol jól érzed magad, egy kellemes albérletet, mire kialakulnak a saját szokásaid, munkába indulás, bevásárlás, főzés, szórakozás, helyre jössz lelkileg is, főleg,hogy akkor nem fogsz rászorulni a támogatásra. Amúgy ne várd a szüleidtől,hogy megváltoznak, én az enyéimtől kb. 8 éve egy forintot nem fogadtam el, semmiben nem számíthatok rájuk, mikor kórházba kerültem sem jött el anyám az unokájára vigyázni, mégis az a tévképzetük,hogy tőlük függök, szerintem egy így lenne akkor is,ha én tartanám el őket. A saját gondolkodásodon kell változtatni.
2012. aug. 18. 04:49
 3/4 anonim ***** válasza:
53%

El vagy kényeztetve, ennyi az egész.

Rájuk fogod az önállótlanságod holott attól, hogy ők pénzt adnak neked, még ugyanúgy elmehetnél dolgozni vagy csinálhatnàl bàrmit, mint akinek nincs segítsége.

2012. aug. 18. 05:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Akarjál önállósodni, és akkor sikerülni fog.

Ők ilyenek, de te már 26 éves vagy, most már ne fogd rájuk a saját problémáidat.

2012. aug. 18. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!