A nejem tanár, van nyári szünete. Nekem nincs, korlátozottan tudok szabira menni. Van 4 gyerekünk. Mi a megoldás, hogy ne unatkozzanak nyáron nélkülem, de ne is érezzük úgy, hogy totál külön életet élünk?
Jókor jut eszedbe.. :-)
Eddig nem okozott gondot? Akkor most se fog.
Nekem 20 nap szabim van összesen egy évben, családom is van, be kell osztani.
bár már augusztus van úgyhogy mindegy :D de szerintme készíts tervet a hónapra... mondjuk egy hét nyaralás együtt, azon kívül ha megoldható, vegyél ki heti 1 szabadnapokat, hosszú htvége vagy valami és csináljatok akkor csalédiprogramot.
Vagy ha belefér munka után 1-2 óra, akkor akkor valami. Nem mindennap, de heti 1x 2x.
írjanak össze egy kívánság listát, hogy mihez lenne kedvük augusztusban, pl kalandpark, múzeum, állatkert, vidámpark, kirándulás, Balcsi stb.
Szerintme az is jó ötlet lenne, ha havonta egyszer vagy kétszer fizetsz egy bébiszittert,és elviszed a feleségedet valami romantikus helyre, vacsora, séta, mozi, színház. Na,??
mert azt ne felejtsd el hogy kettesben is kell lennetek. tuti nincs ideje saját magára, lehet hogy ha otthon maradnál néha a gyerekekkel, és adnál neki egy ilyen SK szabadidő kupont pl , hogy elmehet shoppingolni, fodrászhoz, és te meg vacsorával várod vagy valami.
ha a gyerekek alszanak, akko is van 1-2 óra időtök egymásra... legyél romantikus, áradozz hogy csodálatos anya, és milyen boldog vagy, kérdezd meg bodog-e, mire vágyik stb :D adj neki egy kényeztető masszázst vagy csinálj vmi vicceset pl chippendale showt adj elő neki nem tudom, te ismered mire vevő :D
és ne felejtsd el mindig megköszönni, ha tiszta otthon és meleg vacsi vár ;-)
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!