Szerintetek mit lehet tenni? Van-e valami kézenfekvőbb megoldás? L/17
Na hát, az lenne a problémám, hogy eléggé, hogy is mondjam, egy nagyon félrebaltázott családba születtem bele, ahol folyton terrorizálnak...
Elsőként kezdeném is azzal, hogy eredetileg egy nem várt gyerek vagyok, így próbáltak gyógyszerekkel kiirtani, de nem sikerült, épp, hogy megúsztam az abortuszt is..
A korai életéveimre nem igazán emlékszem, de arra igen, hogy apám már akkor is folyamatosan vert, amikor kedve tartotta.
Még nem is kezdtem el az iskolát, már akkor kényszerítettek munkára, hogy egész nap, akár étken-szomjan legyek a tűző napon, ha nem is csinálok semmit, akkor is.. És ez folyamatosan, egyre inkább romlott az utóbbi években, pl a legutóbb is egész nap mázsákat cipeltettek velem, és még amikor megszólnám, hogy nem bírom, fáradt vagyok, akkor ugyanúgy én vagyok a szär és le vagyok hordva minden kurvänak.. a lelki terrorizálásom már egész pici korom óta tart, főleg apám részéről..
Apám egy undorítóan rettenetes ember, nagy mizantróp, állandóan a másik dolgával törődik, folyamatosan áskálódik, kibeszél, kavarja a szärt. Engem is kicsi koromban, a semmi miatt, mert pl rám akart egy nagyon fiús ruhát adni, én meg ellenkeztem, mert nagyon nem tetszett, akkor a hajamnál fogva rángatott ki az utcára és ott a tömeg előtt üvöltött le, nem is egyszer, sőt, hasonló apróságok miatt is kaptam így ki és lettem lealázva.
Folyamatosan problémája van valamivel, csak úgy árad belőle a negativitás és az elégedetlenség (pl: amikor nyár van, akkor azt szidja, és a telet várja, ha tél van akkor azt.. ha esik az eső, akkor az nem jó neki, ha nem akkor meg az..)
Volt egy kapcsolatom, ami igaz, hogy táv volt, de működött volna, ha nem áskálódik állandóan, és mondja nekem folyamatosan, hogy: "miért jó ez neked? Te itt vagy ő meg ott dug vagy 4 csajt, te meg még egy vagy neki, majd teherbe ejt, aztán megnézheted magad, de aztán a beleddel foglak megfojtani. Minek neked 100km-ről kapcsolat, én anyáddal 3 házzal laktunk, nem kell neked se messzebb menni.. " stb.. és ezt mindig olyan verziókban, hogy végül el is hittem..
Az a kapcsolatomnak vége.. most viszont van egy rendes, helyi kapcsolatom, vele már az a baja, hogy minden nap találkozunk, és pl a nagyanyjával a piacon ott viaskodott és már áskálódik ellenem. Nem merem itthon bemutatni, mert akkor rögtön keresi a hibáit és azt a szememre hányja, hogy: "milyen cigányt hoztál megint ide.." meg ilyenek, pedig magyar az, nem cigány, és ez a barátom rendesen keres pénzt, igaz, hogy fotós, de az előző barátommal ez is probléma volt, na meg az, hogy elvárja, hogy szolgáljon 4 évet a katonaságban és akkor merjen hozzám érni... Valamelyik nap is kiadta az utamat, hogy ha nem tetszik nekem valami, akkor fogjam magam és táguljak hazulról, de közben elintézi, hogy ne tudjak sehova se menni, sehova elköltözni, de úgy biztos ne, hogy ne tudjon elérni hozzám a keze. Folyamatosan kutakodik a holmijaim között, amikor elpakolom a szobám akkor mindig szét dobál mindent, aztán a szememre hányja, hogy milyen lusta kurvä vagyok, ellopja az összegyűjtögetett pénzemet, a ruháim befogja a saját dolgaihoz(pl ha kocsit szerel és az olajt le kell törölni, vagy stb), nem hagy teret, mindenről tudni akar, hogy majd azokat ellenem tudja felhasználni...
Anyám egy cseppet jobb, de ő is eléggé lelkiterrorista, de ő is csinál olyan dolgokat, amik nagyon megdöbbentőek, apám őt nem üti meg, hanem rajtam vezeti le a feszültségét, ha idegbetegen jön haza a munkahelyéről.
Az iskolás éveimbe is állandóan beleszólt, egy évem a középiskolából szépen elúszott, mert ő szervezkedett a tanárokkal, össze is veszett csúnyán velük, így a tanárok nem engedtek át év végén, na ezért is hallgatnom kellett apámtól, hogy hogyan nem voltam képes tanulni, noha amikor tanultam, akkor folyamatosan jött, hogy leszidjon, egy olyan után aztán hiába magoltam, nem bírtam megtanulni az anyagot, na meg a fizikai bántalmazásról ne is beszéljünk, igaz, hogy nem zaklatott hálistennek szexuálisan, de nem is egyszer hadonászott felém késsel, lökött le az emelet lépcsőjéről, vagy vert úgy meg, hogy meglátszódott másnak, illetve maradandóan heges lett a bőröm, na és még az, hogy ha sírni látja az embert, akkor még jobban feldühödik és alázza, üti, ahol tudja.. Egy másik embernek meg olyan szépen tud nyalizni, hogy az hihhetetlen, ki nem nézné egy idegen ember belőle, mint kívülálló, hogy ez milyen egy szemétláda, társadalmi hulladéknak való. Félek a feljelentéstől, mert ha kiszabadul, akkor az életem rettegésben tölthetem, hiába költözök el..
Mit tegyek?
Nagyszülőkhöz nem tudsz költözni?
Vagy kollégiumba?
Már rég fel kellett volna jelentened őket a Gyámhatóságnál, ők segítenek! Még nem késő!
Sajnos át tudom érezni, amiket írtál, mert az én apám is hasonlóan viselkedett gyerekkoromban, egészen 18 éves koromig el kellett viselnem, mert muszáj volt. Sajnos anyukám túl sokáig hadakozott a válás gondolatával, ezért az egész gyerekkorom a balhékról szólt.
Csak azt tudom neked tanácsolni, hogy valahogy bírd ki azt a kis időt, míg el tudsz költözni otthonról. A párválasztásodat ne a szüleid döntsék el, te sokkal intelligensebb vagy náluk és pontosan tudod, hogy mire és kire van szükséged.
Ahogy olvastam a soraidat, egyre csak arra gondoltam: Itt van egy értékes, értelmes fiatal lány, akit büntet az élet, pedig rengeteg korod beli lány a közeledbe sem férhet felfogásban, mégis mindenük megvan, amit nem értékelnek.
Legyél nagyon büszke magadra, hogy másnak születtél, mint amire nevelnek a szüleid és hogy képes vagy megőrizni az emberségedet ilyen embertelen körülmények között.
Szégyen, de én 31 éves létemre csodállak!
Köszönöm szépen a kommenteket, némileg erőre kaptam tőlük :)
Régebben, még kicsiként azt hittem, hogy ez a normális életforma, hogy csak bábként tekintenek rám, csak ahogy internet közelébe kerültem, kezdtem felismerni, hogy egyáltalán, ez még a közelében sincs. Egyszer nagyon felbosszantott a dolog, akkor káromkodtam és fenyegetőztem hangosan, azt hittem, hogy apám nem hallja meg, pedig, pechemre épp ott járt és igen.. akkor is nagyon kikaptam, mert ugye neki a felszínes látszat a lényeg és, hogy az ő becsületén ne essen csorba. Mindegy neki, hogy kin kell, akár a legkegyetlenebb módszerekkel is átgázolnia, nem érez megbánást, sőt ellenkezőleg, még neki áll feljebb.
Most azonban, egy másik probléma áll fenn, az exeim, akikkel távkapcsolatban éltem, sokáig utálták, kerülték egymást, ahol tudták. Most azonban, mintha örök cimborák lennének, természetesen az én káromra.
Facebookon is kaptam egy elég cifra levelet, pedig én csak annyit kértem tőle, hogy a szempontokat figyelembe véve, ne nézzen le. Nem akartam összeveszni vele, se szakítani, de.. és ott van az a "de", rosszul döntöttem, rosszul terveztem és az lett az eredménye, hogy én vagyok a világszära. Nem bírok nyugodni a tudattal, ha valaki miattam sérül, akár mentálisan, akár fizikailag, vagy a baklövésem miatt vagyunk haragban. Vele is csak szerettem volna minimum beszélőviszonyban lenni, némileg helyrehozni a történteket, ha már nagyszerűen elkúrtam a dolgokat.
A jelenlegi helyzet az, hogy nem is olyan régen, még itt édesgette magát nekem, hogy mennyire hiányzok és stb, majd nemsokkal utána kapok egy teljesen negatív hangvételű levelet.
Idéznék is abból a levélből részleteket:
"tudod mit? én sem szerettelek, már az elejétől fogva akkor is csak azért édesgettem magam vissza, amiért a köpőlégy.. nem azért mert még szeretlek.. hehh. igaz akkor jól éreztem magam, de annak már vége. elegem van belőled, a sok hülyeségedből amit összehordasz, és pont te vagy az aki feljebbvalónak képzeli magát. nem fogok elgondolkozni semmin, mert egyszerűen nincs rá szükségem, fogd már fel a kurvä istenit már! én megmondtam neked, ha ezt elszúrod, engem örökre elfelejthetsz, mit nem lehet érteni ebben bäzmeg? és tudod miért tiltanálak? mert én se akarok egy légtérben lenni veled, a hátam közepére sem kívánlak, elegem van belőled, mindenből, és eszem ágában sincs "okosnak lenni", csak te nem veszed észre magadat... nem érdekel mit hibáztam, mik történtek, ki voltál. az már LE VAN ZÁRVA. már semmit nem jelentesz nekem. és ezt most fejez abba, hogy kivetíted rám az ostoba lelkivilágod, mert engem kurvära nem zavar, hogy egy cingárfiú milyen mélyen kúrogat minden nap, kurvära nem érdekel az elmebeteg apád sem, te sem vagy különb nála, pont beleszärsz abba hogy másnak mi lenne a jó, csak a saját kis elméd szerint legyen minden. azt pedig kikérem magamnak, hogy én csak lustálkodok egész nyáron, fogalmad sincs mit csináltam, szóval bäzdmeg. és leszärom hogy mennyit kell dolgoznod, így jártál, engem nem érdekel. leszärom a terveidet, dugd fel mindet magadnak ahogy van, én látni nem akarlak többet, sőt hallani sem
és milyen jogon kéred számon hogy hogyan kúrom szét az életed? te idióta, te jössz ide sírni mindig, mert nem tudod elviselni, hogy valaki utál.. én pedig utálni foglak minden egyes perccel amikor a te szärságaid miatt idegeskedem. kit érdekel mi történt decemberben, lehet nem volt jó döntés, de így hozta a sors, a legnagyobb hiba az volt hogy megismertelek, nem az hogy szakítottam veled. akkoriban nem is tetszettél, mert kb semmi komolyat nem éreztem, utána valamivel javult, de most ugyanott vagyok... az 'imádott okos különleges" lány helyett egy egyszerű, buta, beképzelt, csunyácska mezei kislány vagy, semmi több. a partifotókon is beleborzongtam, szégyellem is hogy egyáltalán volt közünk egymáshoz, sajnálom a sok kidobott percet és pénzt is, lehet hogy akkor 1 napig jó volt, DE 8 nap öröm NEM kárpótol lassan 2 év szärt! mert még mindig nem hagysz nyugtomra, itt ólálkodsz folyamatosan, és még engem tüntetsz fel rossz színben, mert szärok a kis buksidra,... tudod, én most rőzikét jobban tisztelem mint téged. pontosan ugyanaz volt a célja neki is mint nekem, csak én túl gyenge voltam, és érzelmeket is kavartam bele... ő legalább időben "szakított" veled... igaz így is jól ráfázott annyi pénzzel... én is legalább olyan dühös lennék rá mint ő, de én már rég behajtottam volna rajtad
ez csak egy amolyan apróság... az agymosás pedig úgy látszik bevált nálam mert pontosan azt gondolom rólad, amit tamás, ugyanazokat tapasztaltam, és teljesen egyetértek vele. szegény dani nem is tudja kivel állt össze.. :s lehet fel kéne világosítani őt is kár hogy nincs annyi szabadidőm, hogy keresztbe tegyek neked.... vedd magadat észre te bolond.. ha te minig idejössz kuncsorogni, aztán meg megvagy sértődve, de mégis újra és újra... és aztán én vagyok a szar aki nem úgy viselkedik ahogy azt te elképzelted...
igen, jól olvastad az elején, nem azért jöttem veled össze, mert megbántam, csak gondoltam hogy összefekszek veled, ha már fél évig rajtam lógtál.. nagyon könnyű préda voltál, gondoltam miért is ne csak aztán sajnáltalak úgy hagyni, főleg hogy legutóbbi szilveszter előttig semmi normális szex nem volt, igaz az se volt valami fergeteges... a többi meg csak szőrös-bajszos-hónaljszagos-vérben ázós-semmilyen-egyszerű... rossz volt.. arról ne is beszéljünk hogy az a sok gumicukor meg aprófäsz amit mindig meg kellett vetetni... és ne hidd hogy különb vagy apádnál, mert neked is már átjárta ez a hülye életmód a kis agyadat, tiszta nemnormális vagy de komolyan.. én szégyelltem magamat már helyetted is... és ma is te provokálsz, holott tudhatnád hogy semmi kedvem nincs veled beszélni, de ha már így kikönyörögted akkor igen, szétszakítom a sebeidet, sőt bele is köphetek ha akarod, bár sajnálom a nyálamat rá... ha játszol az oroszlán bajuszával, számíts rá hogy leharapja a kezed ja és arra meg végképp ne gondolj, hogy fenyegetsz valamivel, valami írást vagy képet netre felraksz... jól elhitted, hogy mindent letöröltem tényleg minden egyes dolog megvan, szóval ha csak egy képet is meglátok, az összeset kirakom, minden cicapózosat, a legcsúnyábban sikerülteket is, névvel, címmel meg minden adattal ellátva egy jó kis szöveg kíséretében szóval csak így legyél nagylány te jobban ráfaragsz....
francba megint elvettél fél órát az életemből, de legalább levezettem a feszültséget, igen, RAJTAD. :DD nem érdekel a hülye dumád, nem fogok gondolkozni rajta, szóval feladhatnád már, és szarjál le, jólvan?! más normális ember a helyemben már 2010 októberben otthagyott volna, de én még vártam vele, jól rá is bäsztam... és igen le foglak majd törölni, mert az agyamra mész, és eszedbe ne jusson sticken rámírni vagy valami, mert nem tudom mit csinálok veled. remélem jókedved lett, te akartad hogy ez legyen, meg is kaptad. bajszoslány "
Majd végül, mielőtt le lettem tiltva:
"jaj te retärdált kurvä, nem is számítottam tőled másra. remélem a köpőlégy betartja a szavát, és megkésel valahol. ^^ dugáson kívül másra úgy sem vagy jó, de sajnos még arra se. :( "
Tudom, hogy ennek majd a 100%-a csak túlzás, de eléggé rosszul esett, mert amikor jött sírni (szó szerint), mindig megesett a szívem rajta, hiába alázott le így már 2010 végén is, pedig akkor aztán, semmi indoka nem volt rá, aztán tavasszal jött bocsánatot kérni, én meg utána képes voltam ugrani neki, és ami a legnagyobb hiba, hogy idővel odaadtam magam neki. Mint első 'kapcsolat', tapasztalatlan voltam és kihasználható, na ezt kapom vissza. A jelenlegi írkálásával is teljesen ellent mondd magának és, tudom, hogy csak az ideg beszél belőle, volt időm kitapasztalni, hiszen, folyamatosan én tűrtem a hülyeségeit, és utána jött bocsánatért kuncsorogni, én meg mint a kutya, ugrottam, mert bíztam, hogy ez egy biztos pont lehet abban, hogy jó messzire elhúzhatok innen, ezért inkább elviseltem a hülyeségeit, minthogy még több balhét akartam volna. Bevallom, hiba volt, akkor is folyamatosan szólt bennem a vészcsengő, minden zsigerem üvöltött ellene, de mégis, elsőként még ezek ellenére is szerettem. Minden törődésem és kedvességem ellenére ezt kapom viszonzásul.. természetesen, most a jelenlegi barátomra kell, hogy figyeljek, azt is teszem, de ezek nagyon mély sebeket szakítanak bennem.. és nem tudok mit tenni ellene, képtelen vagyok a gondolatmenetet kizárni a fejemből..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!