Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit lehet tenni?...

Szerintetek mit lehet tenni? Van-e valami kézenfekvőbb megoldás? L/17

Figyelt kérdés

Na hát, az lenne a problémám, hogy eléggé, hogy is mondjam, egy nagyon félrebaltázott családba születtem bele, ahol folyton terrorizálnak...

Elsőként kezdeném is azzal, hogy eredetileg egy nem várt gyerek vagyok, így próbáltak gyógyszerekkel kiirtani, de nem sikerült, épp, hogy megúsztam az abortuszt is..

A korai életéveimre nem igazán emlékszem, de arra igen, hogy apám már akkor is folyamatosan vert, amikor kedve tartotta.

Még nem is kezdtem el az iskolát, már akkor kényszerítettek munkára, hogy egész nap, akár étken-szomjan legyek a tűző napon, ha nem is csinálok semmit, akkor is.. És ez folyamatosan, egyre inkább romlott az utóbbi években, pl a legutóbb is egész nap mázsákat cipeltettek velem, és még amikor megszólnám, hogy nem bírom, fáradt vagyok, akkor ugyanúgy én vagyok a szär és le vagyok hordva minden kurvänak.. a lelki terrorizálásom már egész pici korom óta tart, főleg apám részéről..

Apám egy undorítóan rettenetes ember, nagy mizantróp, állandóan a másik dolgával törődik, folyamatosan áskálódik, kibeszél, kavarja a szärt. Engem is kicsi koromban, a semmi miatt, mert pl rám akart egy nagyon fiús ruhát adni, én meg ellenkeztem, mert nagyon nem tetszett, akkor a hajamnál fogva rángatott ki az utcára és ott a tömeg előtt üvöltött le, nem is egyszer, sőt, hasonló apróságok miatt is kaptam így ki és lettem lealázva.

Folyamatosan problémája van valamivel, csak úgy árad belőle a negativitás és az elégedetlenség (pl: amikor nyár van, akkor azt szidja, és a telet várja, ha tél van akkor azt.. ha esik az eső, akkor az nem jó neki, ha nem akkor meg az..)

Volt egy kapcsolatom, ami igaz, hogy táv volt, de működött volna, ha nem áskálódik állandóan, és mondja nekem folyamatosan, hogy: "miért jó ez neked? Te itt vagy ő meg ott dug vagy 4 csajt, te meg még egy vagy neki, majd teherbe ejt, aztán megnézheted magad, de aztán a beleddel foglak megfojtani. Minek neked 100km-ről kapcsolat, én anyáddal 3 házzal laktunk, nem kell neked se messzebb menni.. " stb.. és ezt mindig olyan verziókban, hogy végül el is hittem..

Az a kapcsolatomnak vége.. most viszont van egy rendes, helyi kapcsolatom, vele már az a baja, hogy minden nap találkozunk, és pl a nagyanyjával a piacon ott viaskodott és már áskálódik ellenem. Nem merem itthon bemutatni, mert akkor rögtön keresi a hibáit és azt a szememre hányja, hogy: "milyen cigányt hoztál megint ide.." meg ilyenek, pedig magyar az, nem cigány, és ez a barátom rendesen keres pénzt, igaz, hogy fotós, de az előző barátommal ez is probléma volt, na meg az, hogy elvárja, hogy szolgáljon 4 évet a katonaságban és akkor merjen hozzám érni... Valamelyik nap is kiadta az utamat, hogy ha nem tetszik nekem valami, akkor fogjam magam és táguljak hazulról, de közben elintézi, hogy ne tudjak sehova se menni, sehova elköltözni, de úgy biztos ne, hogy ne tudjon elérni hozzám a keze. Folyamatosan kutakodik a holmijaim között, amikor elpakolom a szobám akkor mindig szét dobál mindent, aztán a szememre hányja, hogy milyen lusta kurvä vagyok, ellopja az összegyűjtögetett pénzemet, a ruháim befogja a saját dolgaihoz(pl ha kocsit szerel és az olajt le kell törölni, vagy stb), nem hagy teret, mindenről tudni akar, hogy majd azokat ellenem tudja felhasználni...

Anyám egy cseppet jobb, de ő is eléggé lelkiterrorista, de ő is csinál olyan dolgokat, amik nagyon megdöbbentőek, apám őt nem üti meg, hanem rajtam vezeti le a feszültségét, ha idegbetegen jön haza a munkahelyéről.

Az iskolás éveimbe is állandóan beleszólt, egy évem a középiskolából szépen elúszott, mert ő szervezkedett a tanárokkal, össze is veszett csúnyán velük, így a tanárok nem engedtek át év végén, na ezért is hallgatnom kellett apámtól, hogy hogyan nem voltam képes tanulni, noha amikor tanultam, akkor folyamatosan jött, hogy leszidjon, egy olyan után aztán hiába magoltam, nem bírtam megtanulni az anyagot, na meg a fizikai bántalmazásról ne is beszéljünk, igaz, hogy nem zaklatott hálistennek szexuálisan, de nem is egyszer hadonászott felém késsel, lökött le az emelet lépcsőjéről, vagy vert úgy meg, hogy meglátszódott másnak, illetve maradandóan heges lett a bőröm, na és még az, hogy ha sírni látja az embert, akkor még jobban feldühödik és alázza, üti, ahol tudja.. Egy másik embernek meg olyan szépen tud nyalizni, hogy az hihhetetlen, ki nem nézné egy idegen ember belőle, mint kívülálló, hogy ez milyen egy szemétláda, társadalmi hulladéknak való. Félek a feljelentéstől, mert ha kiszabadul, akkor az életem rettegésben tölthetem, hiába költözök el..

Mit tegyek?

#apa #lelki-fizikai terrorizálás
2012. júl. 29. 09:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Azóta miujság?;)))
2023. aug. 20. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!