Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lenne a jó megoldás?

Mi lenne a jó megoldás?

Figyelt kérdés
2 és fél hónapja járok egy fiúval. többnyire titkos kapcsolatban vagyunk. legalábbis az én szüleim nem tudják. anyám csak nagyon felületesen ismeri és utálja. több éven keresztül nagyon jó barátságba voltunk anyám már ezt se nézte jó szemmel... :/ úgyhogy ezt meg végképp nem tudhatja meg hogy járunk. ha átjön hozzánk nem is köszön neki ! :/sok időt töltünk együtt de szerintem azt hiszi továbbra is csak barátok vagyunk. de mostanában elkezdett nagyon kiakasztó lenni! egyfolytában veszekszik velem hogy "én mindig kint vagyok /nem mindig mondom meg neki hogy vele vagyok vagy hozzájuk megyek át/ ! egyre később járok haza. nézzek magamra milyen barátaim vannak. meg én fejezzem ezt be." sokszor nem is értem miről dumál! régen nem zavarta ha HÉTVÉGENTE (!) kimentem esetleg hajnalba mentem haza ! tegnap meg felhív éjfélkor hogy én menjek haza mert már a tesóm is hazament és megvár -.-" (1 órára rá otthon voltam és a tesóm nem is volt még otthon... erről ennyit )ma meg ilyet szól hogy este 8 ra legyek itthon azt hozzá teszi hogy de jobb lenne ha 7 re mennék ! meg ilyeneket kérdez hogy hol voltam,mikor mit csináltam ... általában nem szoktam neki hazudni de most már kénytelen vagyok elhallgatni előle dolgokat! azt megmondtam neki hogy nehogy ezt higgye hogy ez mostantól így fog működni hogy nem megyek sehova és hogy 7 után már mindig itthon fogok ülni! és mondtam neki hogy ha nem csinálok semmi rosszat /nem cigizek, nem iszom le magam ,nem drogozok, nem kuratom szét magam/ akkor nem értem miért akarja nekem megszabni hogy kikkel legyek ... már nagyon kiakasztó ! gondolkodtam hogy elmodnom neki de rájöttem az végképp felejtős... mit csináljak???
2012. aug. 12. 22:50
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
19/L
2012. aug. 12. 22:51
 2/11 anonim válasza:
hány éves vagy? Enélkül nem tudok véleményt mondani
2012. aug. 12. 22:53
 3/11 A kérdező kommentje:
ott van az első kommentbe : 19 :)
2012. aug. 12. 22:54
 4/11 anonim ***** válasza:
Próbáld meg elmagyarázni neki, hogy már felnőttél.
2012. aug. 12. 23:05
 5/11 anonim válasza:
Hát ez durva, mindenképpen beszélj vele. Lehet, hogy félt, ami teljesen normális, na de ennyire? Ez már nem. Bocs, hogy ilyen későn írtam, de nem figyeltem, hogy írtál :)
2012. aug. 12. 23:15
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom mit akarnak elérni az ilyen szülő ezekkel a marhaságokkal de ha egy 19 éves lánnyal is ezt műveli hát az már tényleg szánalmas

Költözz a barátodhoz jobbat nem tudok,azért így élni

2012. aug. 13. 01:09
 7/11 anonim ***** válasza:
Fura nekem,hogy ennyire beszabályoz-na.Dolgozol már?Nem lehet,hogy anyukád azért csinálja ezt,mert ő tart el és úgy érzi hogy joga van hozzá mert az ő "kenyerét" eszed?Amíg nem tudsz a saját lábadra állni és elköltözni,szerintem nem tudsz mit tenni.Próbálj meg kicsi kétszínűsködni és hízelegni,segíteni a háztartásban hátha javul a helyzet.Lehet hogy féltékeny.
2012. aug. 13. 08:45
 8/11 anonim ***** válasza:

Hát itt egy kérdés van! Kinek a kenyerét eszed?

Ha az övét, akkor azért valamilyen szinten joga van beleszólni az életedbe, de mondjuk nem jelenti azt, hogy 7-re rendeljen haza, azért ez tényleg gáz.

Nézd, ha ő tart el, és így visszaél ezzel, akkor erre egy megoldás van, munkát keresel és elköltözöl. Nekem is el kellett költöznöm a suli befejezése után, bár én szerencsére találtam munkát egyből, és ahogy lejárt a próbaidőm és véglelgesítettek mennem kellett albérletbe, mert anyám azt hitte, hogy én vagyok ő.:-) nem nagyon fogta fel, hogy felnőtt vagyok, és nem szólhat bele az életembe. Hát léptem, ennek 7 éve, és azóta azért sokkal jobb a kapcsolatom anyuval.

2012. aug. 13. 10:21
 9/11 A kérdező kommentje:
otthon lakok! amíg más barátom volt nem volt ezzel gond. oda mentem ahova akartam és akkor amikor! a mostani nem szimpatikus neki. és távol akar tartani tőle . már gondolkodtam az elköltözésen és mondtam is neki hogy szeretnék mert látom mostanság sok gondja van velem! erre azt mondta ugyan már ő nem ezt mondta! az a baj hogy a mostani barátomba (akiről nem is tudja hogy járunk) csak a rosszat látja! pedig már 3 éve ő az egyik legjobb barátom! egyenlőre még nem mondom meg neki hogy járunk! így is csak jókat mesélek róla! valami ötlet/tanács?
2012. aug. 14. 22:09
 10/11 anonim ***** válasza:
mi az ami ennyire nem szimpatikus neki a barátodban?
2012. aug. 17. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!