Mi lenne a jó megoldás?
Figyelt kérdés
2 és fél hónapja járok egy fiúval. többnyire titkos kapcsolatban vagyunk. legalábbis az én szüleim nem tudják. anyám csak nagyon felületesen ismeri és utálja. több éven keresztül nagyon jó barátságba voltunk anyám már ezt se nézte jó szemmel... :/ úgyhogy ezt meg végképp nem tudhatja meg hogy járunk. ha átjön hozzánk nem is köszön neki ! :/sok időt töltünk együtt de szerintem azt hiszi továbbra is csak barátok vagyunk. de mostanában elkezdett nagyon kiakasztó lenni! egyfolytában veszekszik velem hogy "én mindig kint vagyok /nem mindig mondom meg neki hogy vele vagyok vagy hozzájuk megyek át/ ! egyre később járok haza. nézzek magamra milyen barátaim vannak. meg én fejezzem ezt be." sokszor nem is értem miről dumál! régen nem zavarta ha HÉTVÉGENTE (!) kimentem esetleg hajnalba mentem haza ! tegnap meg felhív éjfélkor hogy én menjek haza mert már a tesóm is hazament és megvár -.-" (1 órára rá otthon voltam és a tesóm nem is volt még otthon... erről ennyit )ma meg ilyet szól hogy este 8 ra legyek itthon azt hozzá teszi hogy de jobb lenne ha 7 re mennék ! meg ilyeneket kérdez hogy hol voltam,mikor mit csináltam ... általában nem szoktam neki hazudni de most már kénytelen vagyok elhallgatni előle dolgokat! azt megmondtam neki hogy nehogy ezt higgye hogy ez mostantól így fog működni hogy nem megyek sehova és hogy 7 után már mindig itthon fogok ülni! és mondtam neki hogy ha nem csinálok semmi rosszat /nem cigizek, nem iszom le magam ,nem drogozok, nem kuratom szét magam/ akkor nem értem miért akarja nekem megszabni hogy kikkel legyek ... már nagyon kiakasztó ! gondolkodtam hogy elmodnom neki de rájöttem az végképp felejtős... mit csináljak???2012. aug. 12. 22:50
11/11 A kérdező kommentje:
már kérdeztem tőle múltkor hogy miért utálja ennyire erre azt mondta hogy ő nem is utálja... na persze -.-" tegnap is mondtam neki hogy kimegyek vele a 20 dikai programokra erre hogy akkor költözzek oda hozzájuk -." pfff...
2012. aug. 21. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!