Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korkülönbség, nagy távolság. Mi lehetne a megoldás?
Sziasztok!
Én egy 17 éves lány vagyok,és apának köszönhetően megismertem egy férfit,aki 31 éves. Ez még talán nem is lenne akkora gond,de több,mint 150 km is van köztünk.
Eddig még csak háromszor találkoztunk,de akkor több óra hosszára,és hát...beleszerettem. Azóta nem tudok másra gondolni, tudom,hogy ez nem helyes,csak saját magamat szenvedtetem.
A kérdésem pedig az lenne,hogy mit csináljak? Próbáljam meg elfelejteni?? Ezen vagyok hónapok óta,de egyszerűen nem megy. Gondolom ez a két tényező nagyon befolyásolna bármi köztünk lévő dolgot,tanácstalan vagyok.
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
A tini lányok azt hiszik,
Öreg f*sz akárhová nem pisil.
De biz, az kerget minden "nőt",
Lehessen végre az ágyban hős.
Mert a lánynak ő az úr,
Azt hiszed szeret, de félre kúr.
Tini ésszel ezt be nem látod,
Keseregsz majd, átok rátok.
Mert így fogsz majd itt keseregni,
Köcsög férfiak, csak b*szik mind.
Nézz hát saját korosztályod,
Tizenhattól-huszonhárom.
F/16 :DD Viccet félre téve, felejtsd el, nagy az esélye, hogy ő nem "szerelmes", csak szeretne végre ágyban lenni, s ott kapni meg (a melleket)... A távolság is kizáró ok. Más gondolatvilágotok van... Felejtős, de TUDOM én biztos FÉLTÉKENY vagyok -.-'' Ismerjétek be, 31-17 két külön világ. Te most érettségizel majd, ő meg már felnőtt, dolgozó férfi, jobb esetben családdal, vagy szeretne.
Sziasztok!
Először is,köszönöm mindenkinek a választ.
Igen,én is tudom,hogy sok ez a köztünk lévő 14 év az én koromban. De később,mondjuk 3-4 év múlva szerintem már nem lenne 'baj'. Nem?
Nem foglak győzködni tovább, de akkor MIT KERESEL ITT BA*D MEG????????? Ha ilyen biztos vagy magadban? MEGERŐSÍTÉS? AKKOR MÉGSEM VAGY OLYAN BIZTOS... Nah???
F/16 (még mindig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!