Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a megoldás a távolság legyőzésére?
minden nap együtt lenni nem lenne sok? sztem nem gáz én csajom 80 km-re lakik tőlem és hétvégén vagyunk együtt.
Megoldás, hát költözz oda... vagy ő hozzád...
30 km még simán leküzdhető, vonattal vagy sárgabusszal úgy fél óra, kb. annyi, mint ha mondjuk Budapesten belül akarnál nem is olyan messzire menni. Szóval itt nem a távolság a baj, hanem az időbeosztás. Ideje meg mindenkinek arra van, amire szakít. Biztos van neki is szabad estéje, de nem csak akkor lehet találkozni. Nekem vannak ismerőseim is, akik hasonló okokból éjszaka találkoznak. Szóval lehetőség mint a tenger.
f24
Szerintem egyáltalán nem gond, ha nem tudtok együtt lenni mindennap. Ha túl sokat vagytok együtt, az is meg tudja ölni a kapcsolatot.
Egyébént a 30 km az tényleg semmi... Nekem volt már kb 1500 is... [igen, 1500, nem írtam félre] :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!