A családom úgy viselkedik, mintha idegenek lennénk. Mit tehetnék? 16/L
Úgy érzem, nagyon távol állunk egymástól a családtagjaimmal. A szüleim rengeteget dolgoznak, én a testvéremmel egész nap itthon ülök. Olyan, mintha idegenek lennénk, amikor itthon van mindenki, akkor is különvonulunk, apa tévézik, én kint vagyok a kertben a kutyáimmal, a testvérem gépezik, anya pedig főz. Sosincs együtt a család, nincsenek közös programjaink, mindenki úgy él, ahogy akar... Nekem ez nagyon rossz, úgy érzem, mintha csak 4 idegen élne egy házban. Mit tegyek?
16/L
Nézzél apukáddal tévét, segíts anyukádnak főzni (esetleg tanulhatsz is tőle) és vagy hívd ki a testvéredet kutyázni, vagy játszatok együtt a gépen.
Ennyi.
Jön a hosszú hétvége, menjetek el valahova strandra, vagy keressetek valami programot. Vagy csak egyszerűen menjetek el kirándulni. Szervezzetek programokat magatoknak.
Mi is úgy vagyunk, hogy hétközben mindenki csinálja a dolgát, de hétvégente azért csak csinálunk valamit, ha mást nem közösen bevásárolunk vagy elmegyünk fagyizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!