Családom miért tartja ezt cikinek? Szerintetek is ennyire kínos lenne?
miért lenne ciki? Én is 22 éves fejel tanulnék úszni, de sajnos bőrbetegség miatt nem mehetek uszodába :( Ez van :)
A családod valószínűleg gúnyosan legyintene minden tervedre, az én kedves anyukám is ilyen volt.
Akkor van ez, ha ők meg tespednek és semmit sem érnek el. Ennyi.
Ugyanez van nálunk is, csak hogy megnyugtassalak. Ha nem mondom el, mit szeretnék, hülye zárkózott vagyok - ha elmondom, mit szeretnék, hülye elrugaszkodott álmodozó vagyok.* Vállat kell vonni és csinálni, amit te szeretnél; amiből fel tudod építeni magad, ami teljesebbé tesz téged stb.
*Mélyen hallgattam, amikor végre megjelent egy prózám kötetben, mondván nálunk az irodalom az csak "igazi vers", csak Arany és Petőfi lehet. Amikor végre kinyögtem, mi a helyzet, egy hétig duzzogtak, miért használtam álnevet, miért "nemnormális" (klasszikus) a forma, miért írok csupa kisbetűvel, miért ilyen a tördelés, miért írok "ilyen lehangoló akármiről" és miért nem virágos mezőkről stb.
Van publikációm, mégis "éhenfogszdögleni"-t kapok, nem mintha azzal kergettem volna őket, hogy csak és kizárólag ezt fogom csinálni az elkövetkező 50 évben.
Hagyd rájuk. Makacssággal ennyit lehet tenni. Teszed a dolgod és kész.
Mintha magamat hallanám...vagyis olvasnám.
Az én szüleim is ilyenek, mindenki el van hízva a családban, szabadidejükben a tv előtt tespednek. Amikor mondtam apámnak, hogy boxolni akarok, mert tetszik ráadásul elvileg a küzdősportok több kcalt is égetnek...szóval amikor elmondtam nekik, kiröhögtek és lenéztek, mert szerintük az milyen gáz.
Ne foglalkozz velük.
14l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!