Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Családom miért tartja ezt...

Családom miért tartja ezt cikinek? Szerintetek is ennyire kínos lenne?

Figyelt kérdés
Elhatároztam,hogy egy kis színt viszek szeptembertől az életembe,és elhatároztam,hogy heti kétszer úszás kurzusokra fogok járni lassan 22 éves fejjel,muszáj kezdenem magammal valamit,mert nincs semmi komolyabb hobbim,ezért be is fogok iratkozni úszni szeptembertől,erre a családom csak gúnyosan legyintett,amikor elmondtam nekik a tervemet.
2012. aug. 16. 14:53
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Mert hülyék. Valószínüleg el vannak lustulva ők is.
2012. aug. 16. 14:55
 2/10 A kérdező kommentje:
ők csak a tv előtt ülnek szabadidejükben
2012. aug. 16. 14:55
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, ne hagyd magad, ez tök jó! Teljesen igazad van.
2012. aug. 16. 14:57
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor ők a cikik... Nem is feltétlen azért mert a tv előtt ülnek (én azt mondom, mindenki csinálja azt amit élvez), hanem azért mert cikinek tartják az úszást... Miért lenne ciki? A 20on éves olimpikonok is olyan cikik, húha.
2012. aug. 16. 14:58
 5/10 A kérdező kommentje:
az a baj,hogy nem csak az úszást tartják cikinek,hanem amikor gimis voltam,amatőr színjátszónak jelentkeztem,ezen is ki voltak akadva
2012. aug. 16. 14:59
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert ők agy nélküli zombik, akiknek csak a tévéműsorok jelentik az egyetlen kikapcsolódást. Ne foglalkozz velük! Igenis járj el úszni, ez minden szempontból hasznodra válik. :) A színjátszás is nagyon jó, persze a tévénéző kanapéharcosok sosem fogják ezt megérteni.
2012. aug. 16. 15:04
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanaz mint az én családom, ne hagyd, hogy lehúzzanak, csináld végig amit elterveztél.
2012. aug. 16. 15:07
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

miért lenne ciki? Én is 22 éves fejel tanulnék úszni, de sajnos bőrbetegség miatt nem mehetek uszodába :( Ez van :)

A családod valószínűleg gúnyosan legyintene minden tervedre, az én kedves anyukám is ilyen volt.

2012. aug. 16. 17:19
 9/10 anonim ***** válasza:

Akkor van ez, ha ők meg tespednek és semmit sem érnek el. Ennyi.

Ugyanez van nálunk is, csak hogy megnyugtassalak. Ha nem mondom el, mit szeretnék, hülye zárkózott vagyok - ha elmondom, mit szeretnék, hülye elrugaszkodott álmodozó vagyok.* Vállat kell vonni és csinálni, amit te szeretnél; amiből fel tudod építeni magad, ami teljesebbé tesz téged stb.

*Mélyen hallgattam, amikor végre megjelent egy prózám kötetben, mondván nálunk az irodalom az csak "igazi vers", csak Arany és Petőfi lehet. Amikor végre kinyögtem, mi a helyzet, egy hétig duzzogtak, miért használtam álnevet, miért "nemnormális" (klasszikus) a forma, miért írok csupa kisbetűvel, miért ilyen a tördelés, miért írok "ilyen lehangoló akármiről" és miért nem virágos mezőkről stb.

Van publikációm, mégis "éhenfogszdögleni"-t kapok, nem mintha azzal kergettem volna őket, hogy csak és kizárólag ezt fogom csinálni az elkövetkező 50 évben.

Hagyd rájuk. Makacssággal ennyit lehet tenni. Teszed a dolgod és kész.

2012. aug. 17. 21:11
 10/10 anonim ***** válasza:

Mintha magamat hallanám...vagyis olvasnám.

Az én szüleim is ilyenek, mindenki el van hízva a családban, szabadidejükben a tv előtt tespednek. Amikor mondtam apámnak, hogy boxolni akarok, mert tetszik ráadásul elvileg a küzdősportok több kcalt is égetnek...szóval amikor elmondtam nekik, kiröhögtek és lenéztek, mert szerintük az milyen gáz.

Ne foglalkozz velük.

14l

2012. okt. 3. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!