Bár megtehetném hogy veszek márkás ruhát, mégis turkálok. A családom emiatt folyton b. szogat, igazuk van?
Szeretek válogatni, szeretem hogy olyan ruhám van ami másnak nincs. A munkahelyemen nem tudják, mindig megdicsérik az "új" ruháimat.
Tényleg nagyon gáz ez?
Dehogy gáz! Jómódúnak lenni nem azt jelenti, hogy szórni kell a pénzt, mert akkor a pénz sem tart sokáig.
Olyan ruhát kell venni, amilyen tetszik. Nekem is van olyan, hogy 10-20 boltot is végigjártam, aztán egy turkálóban kaptam negyedannyiért egy sokkal jobb ruhát. Akkor lennék hülye, ha nem vettem volna meg! :)
Imádok turiban vásárolni. Állandóan dicsérik az én "új" ruháimat is, hogy milyen csinos, biztos drága volt.
Ha neked jó, akkor vásárolj ott! :)
jaaaj, dehogyis! imádok turiba járni, csak ott veszek ruhát! :) havi 10 rugóm legalább rámegy, de butikban ennyiért max 2dbot vehetnék, szóval máris jobban jártam :) így meg két hatalmas zsáknyi ruhát hazavihetek, és már lassan nem fér el a szekrényben :)
mindenki dicsér engem is, kérdezgetik hol vettem. ilyenkor teljes büszkeséggel mondom, hogy turiban, és kb 500ft volt :) mivel kilós, így nem tudom a pontos árat :)
ha már valaki elismeri, h jó cuccban vagy, onnantól nem szégyen a turi, mert gondolom azért mondja, mert igényes, szép darab.
inkább legyen rád büszke a családod, hogy nem szórod a pénzt olyanra, amit olcsóbban is megkapsz. anyám hozzám jár ruhát kunyerálni, mert mindig a legjobb darabokat fogom ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!