Számítottam rá mégis rosszul esik? Jogos az érzésem?
Figyelt kérdés
Hétfőn volt a szülinapom.Vártam hogy a volt barátom írjon akivel nem veszekedéssel váltunk szét.De nem írt nem köszöntött fel.Számítottam rá még is azóta fáj és rossz.Jogos az érzésem?Természetes ez ilyenkor?2012. aug. 1. 19:11
2/8 anonim válasza:
Szakítottatok, miért köszöntsön fel?
3/8 anonim válasza:
Attól, hogy nem veszekedéssel váltatok szét, még nem jelenti, hogy barátok maradtatok.
Én sem díjaznám, ha a barátom az exét felköszöntgetné.
4/8 A kérdező kommentje:
Biztosan nem felejtette el.De valahol érthető de nekem ez fáj és rossz már napok óta ezen gyötrődöm h ennyire semleges vagyok már neki.
2012. aug. 1. 19:32
5/8 anonim válasza:
1, Boldog szülinapot :)
2, Én is hétfőn ünnepeltem a szülinapomat :)
3, Nem jogos az érzés :( Ha vége van, akkor vége van minden szempontból. Ez innentől már nem udvariasság kérdése, próbáld elfogadni a helyzetet. Talán reménykedsz még a kibékülésben....?! De ez csak költői kérdés vala...
6/8 A kérdező kommentje:
Békülésben nem reménykedem csak érzek még valamit iránta.Egyébként Boldog szülinapot neked is.
2012. aug. 1. 19:43
7/8 omba válasza:
Lehet, hogy pont azért nem küldött, mert tudja, hogy érzel még valami iránta, tart attól, hogy félreértenéd /félremagyaráznád.
Én küldök sms-t a volt feleségnek, pedig csúnyán, hülyén váltunk el, - szóval nem tartok tőle, hogy többet lásson benne, mint egy udvarias gesztust!
8/8 anonim válasza:
Szerintem jogos, hogy fáj hisz ha együtt jártatok és az alatt ezt elvártad tőle. De ha nem vagytok együtt már nem köteles téged felköszönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!