Gyerekes? Nem tiltottam meg, mégis úgy viselkedik!
Figyelt kérdés
A kedvesem dohányzik de csak füstölög, kértem mondjon le, de nem tette, pedig igérte már nem zavar "megszoktam", anya is dohányzik na és együtt is szoktak szóval emiatt sem értem a mai viselkedését! Ma megleptem, mindketten 4kor értûnk a hâzuk elé, én jobbról ő balról na és látam eldob valamit, közelebb érve egy egèsz meggyujtatlan cigit láttam! De azt mondta nem ő volt, háborgott és azt is mondta holnap ne várjam! Nem tudom mit tegyek esetleg mondjak, picit hibásnak êrzem magam! De miért kell ilyen mélyre süllyedni hisz már megbeszêltûk hogy mellettem nem fog, de ezt sem tartja be szóval vêgkép nem értem miért ilyen gyerekes! 20l 25f2012. júl. 24. 22:53
1/3 anonim válasza:
Ha normalisan tudore szivja, rendesen cigizik. akkor fogaddel vagy kerd h csokkentse lassankent.:)
ha meg csak pofekel, akkor le tud mondani, az nem cigizes, azt 12 evesek csinaljak menozesbol.
akkor nincs raszokva csak valami furcsa fetish, es egyik naprol a masikra le tudja tenni.
2/3 anonim válasza:
Legalább tiszteljen meg azzal ha ennyire zavar téged akkor ne melletted füstöljön akkor menjen ki a teraszra vagy hajoljon ki az ablakon és ott tegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!