Nem vagyok egy mai csirke, megis szinte minden ejjel azt almodom, hogy a parom rosszul viselkedik velem vagy megcsal. A valosagban ez nincs igy. A felelmeim miatt lehetnek ezek az almok?
Szia,
bar en igencsak mai csirke vagyok :) 23, de en is szoktam ilyeneket almodni.
Az elozo kapcsolatom egy remalom volt,megcsalas-megbocsajtassal.
Aztan persze vege lett, es kesobb talalkoztam a PARommal. :)
En azt vettem eszre, bar nm vagyok pszichologus, hogy olyankor almodok ilyeneket, ha:
1. eppen nagyon nagy a szerelem (meg az atlagosnal is nagyobb) es napok minden olyan elkepzelhetetlenul tok jo vagy
2.ha valami nagy stressz van rajtam (munka, csalad,stb)
Ez egyfajta modja szerintem, hogy hogyan dolgozzuk fel a napi dolgokat, tehat szerintem ne tulajdonits neki kulonosebb jelentoseget, ameddig irod is hogy a valosagnak koze nincs ehhez!
Es ne felj! Ha szeretitek egymast akkor ugyse csal meg ha meg nem, akkor meg segits neki csomagolni :)
Inkabb bujj oda a szerelmedhez mikor lefekszetek es akkor biztosan szepeket fogsz almodni <3
11:50 : koszonom:)
es persze a tobbieknek is:)
Mikor összejöttem a jelenlegi párommal ő is folyamatosan azt álmodta, hogy megcsalom az ex-el.
Persze erre esély sem lett volna, mert több, mint 2000 km-re volt tőlem. Ettől félt, ezt álmodta meg.
Egészen addig nincs gond, amíg nem viszed át az álmodban átélteket a valós életbe. Úgy értem nehogy elkezdj emiatt féltékenykedni!
Továbbra is nagyon sok boldogságot nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!