Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy itt GYK-n mindenki lényegtelennek ítéli meg a külsőt? A valóságban pedig férfi és nő is azt nézi.
Mindenki? Én nem! Nekem lényeges a külső.
Ki mondta, hogy lényegtelen?
Nálam nem igazán számít, de ezt úgysem hiszed el nekem.
Viszont érdekes mód tegnap valahogy felmerült a kérdés és a párom is azt mondta - ami szerintem is helytálló, hogy a férfiak azok, akiknek sokkal jobban számít az, hogy a csaj hogyan néz ki, fordítva kevésbé. Számos rendkívül előnytelen srácnak van szép barátnője. Persze fordítva is előfordul, de valamivel ritkább.
Mert sokakban ez úgy szerepel, hogyha a külsőt is nézik akkor az rossz. A lányok ilyenkor ugyebár ribik, a fiúk meg szemetek akiknek csak a cicababák kellenek, azok is csak dugásra. Még egy ilyen anonim oldalon sem merik ezt felvállalni, mert akkor ejnyebejnye. Amúgy én nem láttam erre sok példát, elég sokan leírják itt, hogy bizony a külső is számít, ami szerintem teljesen normális hiszen a szexuális vonzalom igen is szükséges egy párkapcsolathoz. Engem utasítottak vissza már amiatt, mert nincs kifiús arcom, az illető lánynak viszont a kisfiús srácok tetszenek. Elfogadtam. Én sem lennék úgy valakivel, hogy nem tetszik, és ezt fordítva sem várom el. Nem kell ebből olyan nagy ügyet csinálni.
Én vállalom, hogy igen is számít a külső. A belső mégjobban, de ettől még a külső is fontos.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!