Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy itt GYK-n mindenki lényegtelennek ítéli meg a külsőt? A valóságban pedig férfi és nő is azt nézi.
" Amúgy én nem láttam erre sok példát, elég sokan leírják itt, hogy bizony a külső is számít, ami szerintem teljesen normális hiszen a szexuális vonzalom igen is szükséges egy párkapcsolathoz. "
A szexuális vonzalom fontosságát senki nem tagadja. Csak nem mindenkinél van összefüggésben a szexuális vonzalom a külsővel, kinézettel. Látszik, hogy pasi vagy, mert nálatok mondjuk jellemzően (biztos van kivétel, de az esetek többségében) szexuális vonzalom szempontjából a külső gyakorlatilag az egyetlen szempont. Lehet a csaj halálosan idióta is, ha jól néz ki, akkor lefeküdnétek vele.
Nálam viszont a szexuális vonzalom eléggé független a pasi külsejétől (nyilván legyen tiszta és ápolt, de azt leszámítva tényleg mindegy). Ha szellemileg egy hullámhosszon vagyunk, akkor kialakul bennem a vágy egyébként meg nézhet ki akárhogy, nem fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!