Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy itt GYK-n...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy itt GYK-n mindenki lényegtelennek ítéli meg a külsőt? A valóságban pedig férfi és nő is azt nézi.

Figyelt kérdés
2011. nov. 11. 14:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ki mondta ezt a hülyeséget h lényegtelen.Persze hogy azt nézem:)
2011. nov. 14. 22:10
 12/13 LadyLee ***** válasza:

" Amúgy én nem láttam erre sok példát, elég sokan leírják itt, hogy bizony a külső is számít, ami szerintem teljesen normális hiszen a szexuális vonzalom igen is szükséges egy párkapcsolathoz. "

A szexuális vonzalom fontosságát senki nem tagadja. Csak nem mindenkinél van összefüggésben a szexuális vonzalom a külsővel, kinézettel. Látszik, hogy pasi vagy, mert nálatok mondjuk jellemzően (biztos van kivétel, de az esetek többségében) szexuális vonzalom szempontjából a külső gyakorlatilag az egyetlen szempont. Lehet a csaj halálosan idióta is, ha jól néz ki, akkor lefeküdnétek vele.

Nálam viszont a szexuális vonzalom eléggé független a pasi külsejétől (nyilván legyen tiszta és ápolt, de azt leszámítva tényleg mindegy). Ha szellemileg egy hullámhosszon vagyunk, akkor kialakul bennem a vágy egyébként meg nézhet ki akárhogy, nem fog.

2011. nov. 15. 17:45
 13/13 Walk With Me ***** válasza:
A-a, nem az egyetlen szempont, de igen, nálunk nagyon nagyban hozzájárul. Beszélgettem régebben olyan "bomba" lányokkal, akikről pár mondat után sütött, hogy fejben valami nagyon nincs rendben, és így egyszerűen már nem is találtam őket vonzónak. Mi férfiak vizuálisabbak vagyunk mint a nők, és ezáltal eléggé fontos a külső a szexuális vonzalomhoz, de önmagában még mindig kevés.
2011. nov. 16. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!