Sült csirke mellé valami különleges nem hagyomanyos köret?
Currys zöldbab?
Hagymát dinsztelek, aztán ráteszem a zöldbabot, és hagyom párolódni. Aztán ha kell, egy kis víz is mehet rá, pici, só, bors. Ha puha, akkor jön a curry, és a tejföl vagy tejszín. Mi kicsit édesen szeretjük, így vagy mézet, vagy cukrot vagy baracklekvárt teszek bele.
Hehe, nekem is rögtön a zöldbab ugrott be, megpárolva kis vajon.
Nagyon jó köretnek!
zöldbab!jol hangzik,sose probaltam,!!
krumpli jobban tetszik,imadom a krumlit,de a csalad nem igazan!bar ezt a verziot sem hallotam még!
most itt kellen döntenem!!édes zöld bab a sült mellé? érdekesnek hangzik!bar ki lehet probalni,de mi van ha a csaladnak nem izlik az sem!!jaj nekem!!
Rizssaláta, nagyon finom a sültcsirkéhez.
Főtt rizs, majonéz, tejföl, tejszin, hagyma, fokhagyma, kapor, kukorica, mazsola kell bele.
írd be a g-be, hogy tejszínes krumpli. isteni tepsis receptek között válogathatsz.
sajnos nem sikerült linkelnem:(
Évajuli által javasolt majonézes rizs isteni finom. bár a kapor és a mazsola nem mindekinek jön be, én pl szeretem:)
de csináltam már maradék rizibiziből, egy kis piros kockázott kaliforniai paprikával feldobva, látványos és nagyon finom volt.
sütőtökpüré kölessel
párolt brokkoli bulgurral fűszeresen
ananászos, őszibarackos rizs
mazsolás-almás rizs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!