Hogy lehet, hogy nyilvánosan úgy viselkedik, mint egy ótvaros. Mégis mindenki fantasztikus nőnek, szexszimbólumnak és igazi nőnek tartja?
Olyan férfi, aki igazi nőt akar, nem ilyennel kezd.
Ez a lány is egy buta liba, aki nem veszi észre, hogy nem embernek tekintik, csak tárgynak, néhányszor felhúzzák a "toronyra", aztán szevasz. Szerencsétlen azt hiszi, hogy szeretik, közben meg nem.
Szerintem boldogtalan lehet, baromira elferdült személyiséggel.
tegnap 22:31
Nem irigykedem, csak fel nem fogom, hogy dicsérheti mindenki, de nem kajánul beszélnek róla, mint egy újabb csaj, akit akár el is „húzhatnának” hanem tök komolyan gondolják, hogy ilyen egy igazi nő. És a pózolós, vonaglós, ilyen fényképet készítetőkről nagyon rossz a véleményem, és nem értem hogy míg én egy ótvarosnak látom, másnak miért nem tűnik ez fel. Tényleg nem az irigység beszél belőlem, nem vagyok túl konzervatív sem, de tényleg úgy viselkedik.
tegnap 22:33
Elferdült személyiség, az lehet, mert jó sok pasival lefeküdt már, nagyon sokszor váltogatta a partnereit. De boldog így, mert megy az élet neki. Akivel most együtt van, pénzeli, hogy egyetemre járjon, és úgy fel van magával, hogy egyetemista. Lenéző is azokkal, akiknek nincs elég pénze vagy pontja, hogy egy jobb szakra bekerüljenek, pedig neki sem a jegyei hozták meg a sikert, hanem hogy van aki pénzelje.
Most fut a stekér, de bizony minden sláger kimegy a divatból előbb vagy utóbb. A probléma azzal van, hogy még annyi kapcsolata sincs a valósággal a leányzónak (és esze sem), hogy a pénzt eltegye későbbre.
Én inkább sajnálom ezeket a nyomorultakat.
Azok, akik eleve elferdülten látják a világot.
Okoskodni lehet, hogy minden nő a pénzre bukik, de nekünk is megvan ám az igényünk a másik oldalról :D
A sok pénzeszsák, rosszfiú és egyéb divatférfi nekem pl nem bejövős. Én már érett, családapának valót keresek, aki kiélte magát akkor, mikor kellett. (tinikor, fiatal felnőtt kor)
Ez a nő is a "férges" kategória. Menőnek menő(? már akinek), de valószínű, hogy szerető sors jut neki egy harmadrangú családapánál. Oszt' 25-28 évesen lecseréli egy másik egyetemista pipire.
Menő most, egy bizonyos körben. Nézd meg öt év múlva. Eleve a fantasztikus nő definiálása nem 24 éves ri*anncokkal kezdődik, sőt, kizáró ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!