Szerintetek 30 éves kor körül még van esély arra, hogy az ember igazi barátságot kössön?
csak annyit tudok erre írni:
a nagybátyám kb 45 éves volt, mire megtalálta az igazit, (előtte is voltak kapcsolatai)
már 5 éve házasok:)
szóval van esély, ne aggódj:)
Persze hogy van, csak nyitott szemmel járj :)
Én itt a gyakorin is szereztem 2 barátot, mindkettejükkel a kutyás élet hozott össze.
Az egyik lánnyal naponta több levelet is váltunk, találkoztunk is már, de sajnos 70 km-re lakik, így túl gyakran nem lehet. A másik lánnyal (ők még messzebb laknak ugyan, de velük is többször találkoztunk már), együtt megyünk nyaralni 4-en + a kutyák :)
Üdv a klubban!
Nekem is mindenki azt mondja, hogy nem lehetetlen vállalkozás, de azért úgy tapasztalom, hogy a barátokat sem adják ingyen, s nem is ácsorognak minden utca végén.
Ahogy a mondás tartja : Öreg fát, nehéz átültetni.
Az én barátaimmal az a probléma, hogy szétszóródtunk a szélrózsa minden irányába. Tartjuk a kapcsolatot neten, de az nem ugyanaz. 1-2-en vannak Pesten, de ritkán tudunk összefutni.
Több, mint egy éve költöztem Pestre, s ugyancsak nehezen találok barátokat. Részben azért, mert a legtöbb embernek már megvan a jól bevált kis köre, s nem szívesen engednek be újakat. Részben azért, mert a nap nagy részét a munkahelyen tölti az ember ( s ott nem lehet igazi barátságokat kialakítani - főleg, hogy csak 1-2 hasonló korú kolléga van, s javarészt férfiak. Meg szerintem nem is egészséges, hogy éjjel-nappal együtt legyél valakivel.) S nekem is kell egy idő, mire feloldódok.
Még csak azt sem mondhatnám ,hogy nem jártam/járok el ide-oda, mert igyekeztem mindig kimozdulni.
Most, hogy bejött a jó idő, igyekszem felfedezni a várost, rácsodálkozni arra, amit a pestiek nem látnak, mert meg sem néznek. Belevegyülök a tömegbe és turista vagyok. Ismét elkezdtem fényképezni.
Azt is eldöntöttem, hogy nem halogatom tovább, amint vége a nyaralásoknak mindenképp keresek egy közösséget, ahová bekapcsolódhatok, mert tovább ezt nem tűrhetem.Az önkénteskedésen is gondolkodom, illetve ,hogy új hobbit találjak, mert sok minden érdekel.
Szóval kitartást Neked is, s próbálj meg valami új hobbit keresni.
Szia!
Ezzel nem vagy egyedül, ha ez vigasztal, de gondolom nem.
Szerintem kortól független, h találsz-e igaz barátot, vagy akár az igazit!
Viszont szerintem ez attól is nagyban függ, h ki-mit tart igaz barátságnak azaz mi is a mérce.
Nekem is kevés barátom van, kb. kettő, velük is ritkán találkozom és tényleg nagyon rossz így mélyen együtt érzek veled, még is úgy gondolom, h igaz barátok!
Szerintem ne a találkozások sűrűsége legyen a mércéd, hanem hogy pl. ha nagy bajba kerülnél - pl. lelkileg - akkor számíthatsz-e rájuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!