Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bár megtehetném hogy veszek...

Bár megtehetném hogy veszek márkás ruhát, mégis turkálok. A családom emiatt folyton b. szogat, igazuk van?

Figyelt kérdés

Szeretek válogatni, szeretem hogy olyan ruhám van ami másnak nincs. A munkahelyemen nem tudják, mindig megdicsérik az "új" ruháimat.

Tényleg nagyon gáz ez?

2012. aug. 5. 19:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Már miért lenne gáz?

Én azért kezdtem el pár éve mert nekem nincs pénzem butikban vásárolni,viszont valamit akkor is fel kell vennem.Nagyon szép és jó minőségű ruhákat tudtam idáig összeturkálni,legutóbb egy nagyon jó farmert sikerült vennem 200 Forintért,ami egy kínaiban is minimum 2-3000 Forint lenne.Meg is lepődtem a vásárlók összetételén,mert volt már itt kisgyerekes anyuka,elegáns,kosztümös nő,vagy épp nyugdíjas. Ne foglalkozz azzal,hogy mit mondanak,ha ők is ilyesmire lennének kényszerülve már kis sem nyitnák a szájukat.Arról nem is beszélve,hogy tényleg jó móka:)25/N

2012. aug. 6. 08:17
 12/12 anonim ***** válasza:
családodnak egyáltalán nincs igaza ,turikban tényleg nagyszerü ruhákat lehet venni töredék áron mint a bolti ,ne foglalkoz velük .
2012. aug. 12. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!