A legfontosabb életcélom mindig azvolt hogy családom legyen, de úgynézki hogy sosem lesz, és azthiszem ebbe belebetegszek. Lehet hogy belekell törődnöm, vagy mit tehetnék? 26/F
Kedves kérdező!
Először is még nagyon fiatal vagy, semmiről nem késtél még le. Nyugi.
Másodszer pedig ezt az önsajnálatot és görcsös akarást felejtsd el, mert ez egy lány számára sem vonzó.
Kedves Kérdező, legyél magaddal türelmes és elnéző. Sokan vannak a te helyzetedben. Egyrészt neked sokkal több időd van, mint egy nőnek. Te még 40 évesen is ráérsz feleséget találni, babát vállalni, míg egy nő már 30 évesen is nagyobb eséllyel szül beteg gyereket, és kiszolgáltatottabb is a baba miatt egy kapcsolaton belül.
Másrészt pedig ne ostorozd magadat amiért nem ott tartasz, ahol a szüleid a te korodban vagy a kortársaid. A mai helyzetek sokkal labilisabbak, munkahely, pénz és lakásszerzés tekintetében. Te később fogsz talán családot alapítani, de valószínűleg érettebben és ezért tartósabb lesz az a szövetség, mint akik kora huszonéves fejjel tették ezt.
Én egy veled egyidős lány vagyok, és én is mindig családra vágytam. Viszont akikkel jártam, még nem akartak családot (és nem akartam őket belekényszeríteni). Ráadásul egy nő nagyon hamar ki is fut az időből (pár év múlva már sokkal nagyobb eséllyel szülök majd beteg kisbabát, mint most.) Szóval én el vagyok keseredve.
Nekem az anyagi helyzetem meglenne hozzá (van egy jól fizető állásom és egy hasonlóan jó mellékállásom), de nem tudok ehhez megfelelő párt találni. Valószínűleg én ki fogok futni az időből.
25/N
A Párom 29 volt, amikor találkoztunk! ;)
Ne add fel!!!
24N
Szia!
Ma már a kor nagyon kitolódik, sokan járnak egyetemre, így a családalapítás sokaknál emiatt csak 30 év körül jöhet szóba. Elhiszem mit érzel, én 24 vagyok, nincs senkim évek óta, no meg nem is nagyon járkálok el sehova, ez is közbe játszhat. Nézem h a korombeliek mind férjhez mennek/házasodnak, én jelenleg egyetemre járok, és belegondoltam h mindez, ha még párom lenne, akkor is korai lenne, és bele se mennék. Rokonom 33 évesen ment férjhez, a férje ugyanannyi idős, és 29 évesek voltak mikor megismerkedtek. Szóval semmi sem esélytelen. Én perpill bele se tudnék gondolni h most szüljek, v családot alapítsak, ráérek 28-30 évesen.
24/L
Nem olyan egyszerű azért a helyzet, szembesülni önmagunkkal, az időt nem lehet visszaforgatni. Továbblépni. Emelt fővel...
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!